مقاله تفکیک و درجه بندی مرکبات با تجهیزات مگاترونیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تفکیک و درجه بندی مرکبات با تجهیزات مگاترونیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تفکیک و درجه بندی مرکبات با تجهیزات مگاترونیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تفکیک و درجه بندی مرکبات با تجهیزات مگاترونیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تفکیک و درجه بندی مرکبات با تجهیزات مگاترونیک :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
وجود لکه، آثاربیماری و آفت بر روی پوست مرکبات یکی از اساسی ترین مسئله در متضرر شدن کشاورزان است. که این امر در بسته بندی مرکبات نیز خود را نشان می دهد. و مشتریان از خرید مرکبات معیوب خوداری می نمایند. در این مقاله برای جلوگیری از این معایب در صنایعبسته بندی و تبدیلی با استفاده از سیستم مکاترونیکی در ساخت دستگاه های غربال گری مرکبات یک روش بهینه معرفی می شود. نتایج حاصل از مقایسه این روش با سیستم دستی و مکانیکی اختلاف تا سطح معنی دار۰/۰۱نشان داد که این روش دارای هزینه کم، دقت و سرعت بالامی باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.