مقاله ساخت و ارزیابی خشککن گردان آلبالو
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ساخت و ارزیابی خشککن گردان آلبالو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ساخت و ارزیابی خشککن گردان آلبالو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت و ارزیابی خشککن گردان آلبالو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ساخت و ارزیابی خشککن گردان آلبالو :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از بکارگیری خشککنها در محصولات غذایی کوتاه کردن زمان خشک شدن محصول و حذف تأثیرات نامناسب محیطی روی کیفیت نهایی محصول میباشد. در این تحقیق یک خشککن گردان با ابعاد محفظه خشککن شعاع ۱۰ سانتیمتر و طول ۱ متر ساخت شد. خشککن گردان از گروه خشککنهای جریان مداوم به شمار میآید. ساختمان خشککنهای جریان مداوم به صورتی است که جریان محصول خشک شونده پیوسته برقرار میباشد. با استفاده از آزمون مقایسه میانگین توکی میزان تأثیر دما و زمان خشک کردن آلبالو مورد مقایسه قرار گرفت و نمودار نتایج، با استفاده از نرمافزار EXCEL بیان شده است. بررسی نتایج به دست آمده نشان میدهد که افزایش دما تأثیر بیشتری، نسبت به افزایش زمان خشک کردن در میزان خشک شدن میوه البالو دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.