مقاله کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی و لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی و لبنی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی و لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی و لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نانو فناوری در صنایع غذایی و لبنی :

تعداد صفحات:۲۰
چکیده:
موضوع اصلی نانو تکنولوژی مهار ماده با دستگاهای در ابعاد کمتر از یک میکرو متر معمولا حدود ۱ تا ۱۰۰ نانو متر است مواد غذایی با ساختار نانویی با این ادعا ساخته می شوند که مزه بافت و دوام اصلاح شده ای را ارائه می دهند برای مثال مایونز با ساختار نانویی چربی پایین غذاهای خامه ای و بستنی ها آنطور که ادا می کنند جایگزین های چربی کاملی دارند و از این رو انتخاب سالمتری را برای مصرف کننده فراهم یم آورند کار اصلی دیگر کاربردهای کنونی فناوری نانو کپسول سازی نانویی مواد و افزودنی های غذایی است استفاد از مواد افزودنی غذایی ریز کپسول شده اکنون به خوبی انجام شده است مثلا ریز کپسول سازی برای پنهان ساختن و بوی روغن ماهی تن افزوده شده به نان به منظور سلامت مورد استفاده قرار گرفته انواع مختلفی از دیگر مواد غذایی ریز کپسول شده و همچنین افزودنی ها برای استفاده در محدوده ای از محصولات غذایی موجود هستند و گرایش اخیر به محدوده غذای بهداشتی ریز کپسول سازی میکروبهای پروبیوتیک بریا افزایش عملکرد روده در جهت سلامت است افزودن ذرات نانویی خاص و مشخص در داخل اشیای شکل دار و فیلمها اینطور نشان داده که به آنها نور حرارت با دوام ومقاومتری را بر حسب عملکرد مکانیکی و گرمایی می دهد همچنین کمتر آنها را نسبت به گازها نشت پذیر می سازد با استفاده از نانو فناوری می توان با روکش کردن آنزیم ها آنها را از محافظت دور کرده مانع از اثر آنها شد به هر حال اطلاعات موجود براساس خطرات سلامتی بالقوه است که ممکن است از استفاده از چنین ابهاماتی و نبود دانش و علم ممکن است این احتمال را بوجود آورد کهکاربردهای فناوری نانو در بخش غذایی نگرانی عمومی قابل توجهی را در سال های آتی جلب می نماید این بدلیل این است که چنین کاربردهایی حداقل در حالت نظری و تئوری پتانسیل پیشرفت پیدایش و ظهور تعداد زیادی از مشتریان به سمت ذرات نانوی را دارا هستند بنابراین نیاز ضرری برای تحقیق در مورد مواد غذایی که در مقیاس نانویی درست و پردازش می شوند و ویژگی های ذرات نانویی درست شده معرفی شده در بخش غذاها به صورت عمدی یا به عنوان نتیجه آلودگی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.