مقاله مقایسه امنیت زنان در فضاهای عمومی برگرفته از شهرسازی امروزین و شهرسازی گذشته (نمونه موردی: پارک حاشیه ای چمران و محدوده زیارتی شاهچراغ در شهر شیراز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه امنیت زنان در فضاهای عمومی برگرفته از شهرسازی امروزین و شهرسازی گذشته (نمونه موردی: پارک حاشیه ای چمران و محدوده زیارتی شاهچراغ در شهر شیراز) دارای ۲۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه امنیت زنان در فضاهای عمومی برگرفته از شهرسازی امروزین و شهرسازی گذشته (نمونه موردی: پارک حاشیه ای چمران و محدوده زیارتی شاهچراغ در شهر شیراز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه امنیت زنان در فضاهای عمومی برگرفته از شهرسازی امروزین و شهرسازی گذشته (نمونه موردی: پارک حاشیه ای چمران و محدوده زیارتی شاهچراغ در شهر شیراز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه امنیت زنان در فضاهای عمومی برگرفته از شهرسازی امروزین و شهرسازی گذشته (نمونه موردی: پارک حاشیه ای چمران و محدوده زیارتی شاهچراغ در شهر شیراز) :

تعداد صفحات:۲۹
چکیده:
یکی از مباحثی که در ارتباط با مسائل شهری زنان با توجه به فرهنگ اسلامی – ایرانی کشورمان مطرح است، فعالیت زنان در فضای عمومی شهر است. در جوامع اسلامی امروزی، معماری و شهرسازی بیشتر تحت سیطره فرهنگ غربی و مدرنیته قرار گرفته اند. این درحالیست که در جوامع اسلامی یکی از موضوعات مورد توجه، امنیت و حضور زنان در فعالیتهای اجتماعی است. لذا این تحقیق با هدف بررسی امنیت زنان در فضاهای عمومی برگرفته از معماری معاصر و مقایسه آن با ارزشهای معماری – اسلامی، پاسخی است به این سوال که آیا ارزشهای معماری – اسلامی می تواند عاملی در ایجاد امنیت زنان در فضاهای شهری باشد. در این پژوهش جامعه مورد مطالعه زنان و دختران شهر شیراز در محدوده پارک حاشیه ای چمران و محدوده زیارتی شاهچراغ بوده اند، شیوه نمونه گیری تصادفی است و اطلاعات از طریق مصاحبه و پرسشنامه به دست آمده است، همچنین برای ارزیابی نمونه ها از تکنیک ANP استفاده شده است. طی این تحقیق به این نتیجه می رسیم که فضای زندگی شهری امروز در مقایسه با فضاهای برگرفته از معماری اسلامی؛ در مدرنیته پنهان شده اند و نتایج تحقیق نشان می دهد که زنان از شرایط نامساعد محیط های ساخته شده رنج می برد که در نهایت منجر به ارائه راهکارهایی برای ارتقاء امنیت زنان در فضاهای شهری می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.