مقاله تدوین الگوریتمی براساس دو روش هوش مصنوعی و پردازش تصویر در تخمین حجمپرتقال
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تدوین الگوریتمی براساس دو روش هوش مصنوعی و پردازش تصویر در تخمین حجمپرتقال دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تدوین الگوریتمی براساس دو روش هوش مصنوعی و پردازش تصویر در تخمین حجمپرتقال کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تدوین الگوریتمی براساس دو روش هوش مصنوعی و پردازش تصویر در تخمین حجمپرتقال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تدوین الگوریتمی براساس دو روش هوش مصنوعی و پردازش تصویر در تخمین حجمپرتقال :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
ماشین بینایی و پردازش تصویر روشهای نوینی هستند که در بخش کشاورزی کاربردهای مختلفی دارند. از جمله کاربردهایماشین بینایی تعیین حجم، درجهبندی، تشخیص آسیبهای سطحی، تعیین رقم محصولات مختلف میباشد. در این تحقیق به بررسی چگونگی سورتینگ میوهها با استفاده از روش پردازش تصویر وعصبی – فازی ANFIS میپردازیم. ۱۰۰ نمونه پرتقال بم بصورت رندم انتخاب گردید. تمام آزمایشها در مدت دو روز با دمای آزمایشگاه بین ۲۲ تا ۲۶ درجه سانتیگراد انجام شد. الگوریتم توسعه داده شده در نرمافزار متلب قادر به اندازهگیری مساحت، محیط، نسبت طول به مساحت، ارزش مقادیر قرمز، سبز و آبی، عرض، کنتراست، بافت، نسبت عرض به مساحت، عرض به طول، ناهمواری و طول میباشد. در روشهای عصبی – فازی و عصبی ژنتیک دادهها به دو دسته ۷۰ درصدی جهت آموزش و ۳۰ درصدی جهت تست تقسیم شدند. در بهترین مدل ضریب تعیین R2 برای روش عصبی – فازی ۹۸۸/۰ بنابراین میتوان نتیجه گرفت که اگر آنالیز دادهها با استفاده از روش انفیس انجام گیرد، سیستم سورتینگ غیر مستقیم با درصد خطای کم میتواند راهاندازی گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.