مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک گیاه آلوئه وراوپیشگیری از بیماریها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک گیاه آلوئه وراوپیشگیری از بیماریها دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک گیاه آلوئه وراوپیشگیری از بیماریها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک گیاه آلوئه وراوپیشگیری از بیماریها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک گیاه آلوئه وراوپیشگیری از بیماریها :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
تنش اکسایشی در فرآیندهای زیستی بدن اتفاق می افتدو موجب اختلالات متابولیک و صدمه به اعضا مختلف بدن میشود. آلوئین یکی از ترکیبات فعال آلوئه ورا است.در این مطالعه اثرات آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک آلوئه ورا بررسی و با یکدیگر مقایسه گردیدند . از بین این ترکیبات آلویین وآلوئه امودین و سینامیک اسید و آنتراکینون ,آلوئین در مقدار غیر سمی بهترین اثر آنتی اکسیدانی را داشته و میتواند بعنوان آنتی اکسیدانی طبیعی به تنهایی یا همراه با سایر آنتی اکسیدانها از بدن در برابر بیماریهایی که در اثر استرس اکسیداتیو رخ می دهند محافظت نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.