مقاله شبیه سازی و بررسی حساسیت حرارتی قطعه پیزو الکتریک برداشت کننده انرژی الکتریکی از انرژی صوتی موجود در محیط


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شبیه سازی و بررسی حساسیت حرارتی قطعه پیزو الکتریک برداشت کننده انرژی الکتریکی از انرژی صوتی موجود در محیط دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شبیه سازی و بررسی حساسیت حرارتی قطعه پیزو الکتریک برداشت کننده انرژی الکتریکی از انرژی صوتی موجود در محیط  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شبیه سازی و بررسی حساسیت حرارتی قطعه پیزو الکتریک برداشت کننده انرژی الکتریکی از انرژی صوتی موجود در محیط،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شبیه سازی و بررسی حساسیت حرارتی قطعه پیزو الکتریک برداشت کننده انرژی الکتریکی از انرژی صوتی موجود در محیط :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در مقاله حاضر عملکرد قطعه پیزوالکتریک تبدیل کننده انرژی صوتی به انرژی الکتریکی شبیه سازی شده و مورد بحث قرار گرفته است. .در قطعه مورد مطالعه، انرژی صوتی ورودی به سیستم ابتدا باعث ایجاد تشدید در دیافراگم میانی شده، سپس این نوسانات به ماده پیزوالکتریک منتقل شده و انرژی الکتریکی تولید شده از کنتاکتهای خروجی دریافت می شوند. ازجمله پارامترهای موثر در میزان توان خروجی و بازده سیستم،می توان به شعاع، ضخامت و نوع ماده مورد استفاده در دیافراگم و خود ماده پیزوالکتریک اشاره کرد. . همچنین دما، رطوبت و فشار محیط از جمله پارامترهای محیطی موثر بر عملکرد قطعه میباشند. . قطعه مورد مطالعه در این مقاله با سه نوع ماده پیزوالکتریک PZT-5A و PZT-5H و AlN ، در بازه دمایی ۳۷۲ تا ۲۷۲ درجه کلوین شبیه سازی شده است. نتایج بررسی توان تولید شده در دماهای متفاوت نشان می دهد که در هر سه قطعه با افزایش دما توان خروجی کاهش مییابد. این کاهش را می توان به تغییر ثابت دی الکتریک و ثابت کرنش پیزو الکتریک ربط داد که منجر به تغییردر ضریب کوپلینگ پیزو الکتریک می شود. همچنین، مشاهده شد که در صورت استفاده از AlN ، تغییرات خروجی نسبت به دما محدودترو مستقل تر میشود .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.