مقاله اثر سطوح مختلف شوری بر میزان رشد اندام های هوایی وریشه و رطوبت نسبی برگ توسط سه رقم پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر سطوح مختلف شوری بر میزان رشد اندام های هوایی وریشه و رطوبت نسبی برگ توسط سه رقم پسته دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سطوح مختلف شوری بر میزان رشد اندام های هوایی وریشه و رطوبت نسبی برگ توسط سه رقم پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سطوح مختلف شوری بر میزان رشد اندام های هوایی وریشه و رطوبت نسبی برگ توسط سه رقم پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سطوح مختلف شوری بر میزان رشد اندام های هوایی وریشه و رطوبت نسبی برگ توسط سه رقم پسته :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
سطح کشت درختان بارور پسته در استان یزد ۳۷ هزار هکتار است که با توجه به شرایط اقلیمی خاص ۵۰ هزار تن محصول از این باغ ها برداشت می شود.مهم ترین اهداف این پژوهش، بررسی اثر سطوح مختلف شوری بر برخی مولفه های رشدی و رطوبت نسبی برگ درسه رقم پسته(اکبری، آقایی و کله قوچی) می باشد. آزمایش در شرایط گلخانه ای به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام گردید که عامل شوری به عنوان فاکتور اصلی و ارقام پسته به عنوان فاکتور فرعی در نظر گرفته شد. تیمارها شامل چهار سطح شوری ۱۰،۵،۱ و ۱۵ دسی زیمنس بر متر کلرید سدیم است. با توجه به نتایج این تحقیق، با افزایش شوری، میزان وزن خشک اندام هوایی، ریشه و برگ هر ۳ رقم پسته کاهش یافت و همچنین با افزایش شوری رطوبت نسبی برگ در رقم آقایی تغییرات کمتری نسبت به سایر ارقام دارد و رقم اکبری تغییرات بیشتری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.