مقاله نقش پرتوهای یونیزان به عنوان یکی از جدیدترین فرایندهای غیر حرارتی در صنعت غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش پرتوهای یونیزان به عنوان یکی از جدیدترین فرایندهای غیر حرارتی در صنعت غذا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش پرتوهای یونیزان به عنوان یکی از جدیدترین فرایندهای غیر حرارتی در صنعت غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش پرتوهای یونیزان به عنوان یکی از جدیدترین فرایندهای غیر حرارتی در صنعت غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش پرتوهای یونیزان به عنوان یکی از جدیدترین فرایندهای غیر حرارتی در صنعت غذا :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
تاکنون روش های متعددی جهت حفظ وبهبود کیفیت موادغذایی مطرح شده است، که در هر روش مزایا و معایبی وجود دارد، اما اگر بتوان معایب آن را به حداقل رساند کارایی این روش ها توسعه خواهد یافت. از جمله این روش ها می توان به روش های حرارتی وغیر حرارتی اشاره نمود. از آنجایی که روش های غیر حرارتی نسبت به روش های حرارتی معمول آسیب کمتری به محصول وارد می کند بنابراین باعث حفظ کیفیت محصول و افزایش ماندگاری می شود. بنابراین فرآیند اشعه دهی در میان سایر روش های فرآوری مواد غذایی به عنوان یک روش غیر حرارتیف طولانی ترین و دقیق ترین تحلیل ها را به همراه داشته است. هدف از این پژوهش بررسی نقش پرتوهایی و نیز آن به عنوان یکی از جدیدترین فرآیندهای غیر حرارتی و روش های سالم سازی در صنعت غذا می باشد. براساس مطالعات صورت گرفته روش پرتودهی کمترین ضایعات را به دنبال دارد و از این نظر در رتبه اول روش های سالم سازی غذا قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.