مقاله تاثیر تستهای سرولوژیک بر روند تسریع شناسایی ویروس وای و اثرات آن بر عملکرد سیب زمینی در استانخراسان شمالی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تستهای سرولوژیک بر روند تسریع شناسایی ویروس وای و اثرات آن بر عملکرد سیب زمینی در استانخراسان شمالی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تستهای سرولوژیک بر روند تسریع شناسایی ویروس وای و اثرات آن بر عملکرد سیب زمینی در استانخراسان شمالی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تستهای سرولوژیک بر روند تسریع شناسایی ویروس وای و اثرات آن بر عملکرد سیب زمینی در استانخراسان شمالی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تستهای سرولوژیک بر روند تسریع شناسایی ویروس وای و اثرات آن بر عملکرد سیب زمینی در استانخراسان شمالی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
از مهمترین ویروسهای بیمارگر در سیب زمینی میتوان به ویروس وای سیب زمینی PVY اشاره نمود. میزان قدرت تخریبی ویروس وای سیبزمینی در ایران و جهان بالا است. این ویروس یکی از ویروسهای مخرب در خانواده سولاناسه است که میتواند سبب کاهش محصول بویژه در زراعت سیب زمینی شود. این ویروس از طریق مایهزنی مکانیکی و همچنین توسط چندین شته به صورت ناپایا منتقل میشود. جهت شناسایی و ردیابی عوامل ویروسی بیمارگر در گیاهان میتوان از روشهای سرولوژیکی استفاده نمود. اساس روشها ی سرولوژیکی بر مبنای واکنش آنتی بادی و آنتی ژن استوار است. این واکنش بسیار اختصاصی بوده و از اینرو میتواند به عنوان ابزاری قوی و دقیق برای ردیابی ویروسها و انواع بیمارگرها مورد استفاده قرار گیرد. به منظور ردیابی سرولوژیک ویروس وای سیب زمینی در استان خراسان شمالی، در تابستان سال ۱۳۹۱ تعداد ۱۳۰ نمونه از بوتههای مشکوک ارقام آگریا و فونتانه که علایم موزاییک، نکروز و کلروز را نشان میدادند، جمع آوری گردید. در آزمون سرولوژیکی الایزای غیرمستقیم نمونههای آلوده به این ویروس شناسایی شدند. عصاره PVY سپس با استفاده از آنتیسرم پلیکلونال تعدادی از نمونه هایی که در آزمون الیزا مثبت ارزیابی شدند، برروی گیاه محک سلمه تره مایه زنی شد. نتایج نشان داد که ۵۷ نمونه در آزمون الایزا واکنش مثبت داشتند و بنابراین به ویروس PVY آلوده بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.