مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه خرمای مضافتی در مراحل مختلف رسیدگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه خرمای مضافتی در مراحل مختلف رسیدگی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه خرمای مضافتی در مراحل مختلف رسیدگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه خرمای مضافتی در مراحل مختلف رسیدگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه خرمای مضافتی در مراحل مختلف رسیدگی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
دانستن خواص محصولات کشاورزی فصل نوینی را در طراحی بهینه دستگاه هائی که در انتقال، جابجائی، فرآوری و ذخیره این محصولات بکار می رود گشوده است. در این بین، مکانیزه کردن فعالیت های مرتبط با خرما در اولین گام نیاز به اطلاعات جامع و کاملی از خصوصیات و شرایط محصول دارد. در این پژوهش برخی خواص فیزیکی و شیمیایی خرما رقم مضافتی در مراحل مختلف رسیدگی (کیمری، خلال، رطب و تمر ) تعیین و مقایسه شده است . تجزیه و تحلیل ابعادی در مراحل مختلف رسیدگی یک افزایش در مراحل اولیه رشد را نشان داد به طوریکه در هفته ۱۶ پس از تلقیح حداکثر مقدار ابعادی مشاهده شد. سپس با عبور از مرحله خلال تا رسیدن به مرحله تمر یک روند کاهشی طی شد. چگالی توده، چگالی حقیقی و تخلخل میوه در مراحل اولیه رشد یک روند کاهشی را دنبال نموده و در هفته ۱۶ پس از تلقیح به کمترین مقدار خود رسید. سپس این مقادیر یک روند افزایش را دنبال نموده به طوریکه بیشترین مقدار خود را در مرحله تمر بدست آورد. درصد کل مواد جامد محلول و میزان قند کاهنده میوه واریته مذکور یک روند افرایش را با رسیدن طی کرد. با توجه به نتایج بدست آمده، زمان مناسب برداشت برای خرمای مضافتی ۲۴ – ۲۲ هفته پس از تلقیح می باشد که در این هنگام میانگین وزن میوه ، ۸/۰۶ گرم و طول و عرض میوه به ترتیب ۳۴ میلی متر و ۱۸ میلی متر است. مقدار رطوبت میوه نیز در این مرحله ۴۳ درصد نتیجه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.