مقاله میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانسدر فراوده های مختلف لبنی تولید شده در استان مازندران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانسدر فراوده های مختلف لبنی تولید شده در استان مازندران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانسدر فراوده های مختلف لبنی تولید شده در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانسدر فراوده های مختلف لبنی تولید شده در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله میزان اسیدهای چرب اشباع و ترانسدر فراوده های مختلف لبنی تولید شده در استان مازندران :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در تعریف ایمنی غذا، وجود بعضی از عوامل بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی در غذا، می توانند خطر زا بوده و تهدیدی برای سلامتی باشند. اسیدهای چرب ترانس و اشباع از جمله مواد بیوشیمیاییبوده که می توانند در بروز بیماری های قلبی و عروقی نقش داشته باشند. برای بررسی میزان این ترکیبات در محصولات لبنی، ۷ فراورده مختلف (خامه ساده و قنادی، ماست ساده و پرچرب، دوغ،شیر و پنیر خامه ای) و از هرکدام ۵ نمونه، در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و بهداشتی مازندران موردآزمون قرار گرفتند. بعد از استخراج چربی هریک از نمونه ها، از گازکروماتوگرافی جهت بررسی ترکیب اسیدهای چرب استفاده گردید. آنالیز آماری داده ها نشانگر وجود مقدار بیشتر اسیدهای چرب ترانس در خامه قنادی در مقایسه باسایر فراورده ها و همچنین مقدار بیشتر اسیدهای چرب اشباع در خامهساده، خامه قنادی و پنیرخامه ای در مقایسه با سایر فراورده ها بود. نتایج بیانگر آن است که برای سلامتی بیشتر بهتر است مصرف فراورده های حاوی خامه محدود گردد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.