مقاله تأثیر سطوح مختلف شوری کلرید سدیم بر برخی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر سطوح مختلف شوری کلرید سدیم بر برخی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف شوری کلرید سدیم بر برخی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف شوری کلرید سدیم بر برخی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف شوری کلرید سدیم بر برخی خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
این بررسی با هدف مطالعه تأثیر سطوح مختلف شوری بر جوانه زنی و رشد گیاهچه و تعیین وجود تنوع ژنتیکی برای تحمل به شوری در یک جمعیت تلاقی برگشتی پیشرفته برنجBC2F6در این مرحله رشدی انجام گردید. بذور دو لاین والدینی و یازده لاین تصادفی از جمعیت و دو رقم شاهد، با استفاده از یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار، تحت تأثیر شش سطح تنش )شاهدو۴و۶و۸و۱۰و۱۲ ds/mقرار گرفتند. نتایج نشان داد، با افزایش غلظتشوری درصد و سرعت جوانه زنی، وزن تر و خشک ساقه چه و ریشه چه در روز چهاردهم و همچنین ویژگی های رشد گیاهچه )طول ساقه چه و ریشه چه( در سه، شش، ده و چهارده روز پس از کشت کاهش معنی داری نشان دادند. برای همه صفات موردمطالعه بین لاین هایBC2F6در تمامی سطوح تنش و بین والدین آن ها حداقل در یکی از سطوح تنش اختلاف معنی داری مشاهده گردید. مقایسه میانگین ژنوتیپ ها برای صفات مختلف نشان داد، به جز صفات طول و وزن تر ساقه چه در سایر صفاتلاین هایBC2F6نسبت به والدین و شاهدها برتری داشتند. شدت کاهش متفاوت صفات ژنوتیپ ها به ویژه لاین هایBC2F6در قبال سطوح مختلف تنش بیانگر سطح تحمل متفاوت این ژنوتیپ ها در برابر تنش شوری است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.