مقاله اثر انواع کودهای ورمی کمپوست تولید شده از بقایای گیاهان زراعی بر عملکرد گیاه ماش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر انواع کودهای ورمی کمپوست تولید شده از بقایای گیاهان زراعی بر عملکرد گیاه ماش دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر انواع کودهای ورمی کمپوست تولید شده از بقایای گیاهان زراعی بر عملکرد گیاه ماش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر انواع کودهای ورمی کمپوست تولید شده از بقایای گیاهان زراعی بر عملکرد گیاه ماش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر انواع کودهای ورمی کمپوست تولید شده از بقایای گیاهان زراعی بر عملکرد گیاه ماش :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر انواع کود ورمی کمپوست تولیدی از بقایای گیاهان مختلف زراعی )برنج،ذرت، گندم و نیشکر( بر عملکرد گیاه ماش، آزمایشی در تابستان ۱۵۳۲ در مزرعهی دانشکده کشاورزی شهید چمران اهواز انجام شد. طرح آزمایشی به صورتبلوک های کامل تصادفی و با سه تکرار بود تیمار آزمایشی شامل ۱۲ نوع کود ورمی کمپوست تولید شده از ۴ نوع بقایای گیاهی برنج، ذرت، گندم و نیشکر و با سه نسبت وزنی ۳۰و۴۰و۵۰ درصد بود. عملکرد بیولوژیک، عملکرد دانه و شاخص برداشت اندازه گیری شدند. بالاترین عملکرد بیولوژیک۳۶/۶۵گرم در بوته( و عملکرد دانه۱۴/۵گرم در بوته( در تیمار تولید ورمی کمپوست از بقایای برنج با نسبت وزنی ۳۰ % مشاهده شد. همچنین کمترین عملکرد دانه۸/۳گرم در بوته( و بیولوژیکی۱۵/۹۳گرم در بوته( در تیمار کاربرد ۵۰ % بقایای نیشکر مشاهده شد. به علاوه عملکرد دانه و بیولوژیکی ماش در ورمی کمپوست با بقایای گیاهی بهتر از ورمی کمپوست با کود دامی بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.