مقاله به کارگیری روش های مبتنی بر رایانش ابری با استفاده از سیستمهای سیار برایارائه خدمات دولت الکترونیک: رای گیری سیار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله به کارگیری روش های مبتنی بر رایانش ابری با استفاده از سیستمهای سیار برایارائه خدمات دولت الکترونیک: رای گیری سیار دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله به کارگیری روش های مبتنی بر رایانش ابری با استفاده از سیستمهای سیار برایارائه خدمات دولت الکترونیک: رای گیری سیار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله به کارگیری روش های مبتنی بر رایانش ابری با استفاده از سیستمهای سیار برایارائه خدمات دولت الکترونیک: رای گیری سیار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله به کارگیری روش های مبتنی بر رایانش ابری با استفاده از سیستمهای سیار برایارائه خدمات دولت الکترونیک: رای گیری سیار :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
دنیای اینترنت و کامپیوتر هر روز در حال پیچیدهتر شدن و تکامل است. یکی از محصولهای این تکامل، رایانش ابری است. بعد از پدیدار شدن مفهوم رایانش ابری و در ادامه همراه شدن آن با رشد انفجاری برنامههای کاربردی همراه، اصطلاح رایانش ابری همراه معرفی شد. از طرف دیگر با پیاده سازی اینترنت در دستگاههای تلفن همراه اتصال همه جا حاضر، به یک واقعیت تبدیل شده است. تکنولوژی تلفن همراه را می توان برای دولت الکترونیک فراگیرتر و بهینه تر مورد استفاده قرار داد . در نتیجه دولتها میتوانند با ترکیب ویژگیهای این دو، یعنی رایانش ابری و دستگاههای همراه خدمات خود را به صورت فراگیرتر و بهینه تر ارائه دهند. در این مقاله سعی گردیده است که از مزایای رایانش ابری و مخصوصا رایانش ابری همراه بهترین استفاده برده شود و از آن برای ارتقا و پیشرفت دولت الکترونیک و به طور خاص برای رایگیری الکترونیک استفاده شود. برای این منظور مروری بر مفاهیم و تعاریف اولیه مرتبط از جمله رایانش ابری، رایانش ابری همراه، دولت الکترونیک، دولت همراه و در نهایت رایگیری الکترونیک شده است. همچنین بررسی کوتاهی روی مدل خدمت و لایه های SaaS و امنیت داده در مدل رایانش ابری انجام گردیده است. در کنار این موارد روشهای انتقال اطلاعات در محیطهای بیسیم مورد بررسی قرار گرفته است. در نهایت با ترکیب و جمع بندی روش ها و اطلاعات بدست آمده، مدلی برای رای گیری همراه مبتنی بر رایانش ابری با هدف کمک به دولت در فرایند رایگیری، پیشنهاد گردید. در بخش آخر مقاله پس از بیان مزایای مدل پیشنهادی، مشکلات احتمالی بررسی شده است و برای رفع این مشکلات و همچنین مطالعات آینده پیشنهاداتی ارائه گردیده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.