مقاله کفیر یک محصول پروبیوتیک، تغذیه ای و درمانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کفیر یک محصول پروبیوتیک، تغذیه ای و درمانی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کفیر یک محصول پروبیوتیک، تغذیه ای و درمانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کفیر یک محصول پروبیوتیک، تغذیه ای و درمانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کفیر یک محصول پروبیوتیک، تغذیه ای و درمانی :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
کفیر یک محصول حاصل از تخمیر شیر، توسط دانه های کیفیرو کالچرهای کفیر می باشد. دانه های کفیر مخلوطی از باکتری های مفید و مخمرها با ماتریکس پلی ساکارید می باشد. در طول فرآیند تخمیر اسید لاکتیک، ۲ CO ، اتیل الکل و ترکیبات آروماتیک که یک طعم خاص را به محصول می دهد تولید می شود. کفیر برای کنترل و درمان چندین بسیاری از خیلی سالها در روسیه کاربرد داشته است. بنابراین گزارشات امروزه اکثر کشورهایی از جمله آسیای جنوب غربی، اروپای شمالی، آمریکای شمالی و ژاپن برای درمان بیماری های مختلفی از کفیر استفاده می کنند. این مقاله سعی بر مروری بر مصرف فرآیند، ارزش به تغذیه ای ترکیبات شیمیایی و دارویی و آثار سلامتی زای آن بربدن دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.