مقاله مضرات مهاجرت اجزای تشکیل دهنده مواد بسته بندی به ماده غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مضرات مهاجرت اجزای تشکیل دهنده مواد بسته بندی به ماده غذایی دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مضرات مهاجرت اجزای تشکیل دهنده مواد بسته بندی به ماده غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مضرات مهاجرت اجزای تشکیل دهنده مواد بسته بندی به ماده غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مضرات مهاجرت اجزای تشکیل دهنده مواد بسته بندی به ماده غذایی :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
با توجه به افزایش استفاده از ظروف گوناگون پلیمری در بسته بندی انواع مواد غذایی در جوامع صنعتی ، بررسی مواد تشکیل دهنده و اثرات آنها از نقطه نظر سلامتی بشر از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این مواد می توانند برروی کیفیت محصول اثر گذارده و سبب تغییراتی برخواص چشایی محصول گردند. اندازه گیری این مواد در ماده غذایی کار به مراتب پیچیده ای است که برای رفع این مشکل از شبه غذا استفاده می نمایند مواد مهاجر با ورود به بدن می توانند مشکلات عدیده ای نظیر انواع سرطان و تاثیر برفعالیت غدد درون ریز و مشکلات ژنتیکی را باعث شوند. از آنجا که این عوارض با تراکم این مواد در درازمدت بروز خواهند کرد، آن چنان مورد توجه بشر نبوده اند، درحالی که می توان با رعایت اصول لازم از خطرات بالقوه آنها در امان ماند. از آنجا که همه مواد مهاجر و اثرات آنها کاملا شناخته شده نیست مطالعه بیشتر آن ضروری به نظر می رسد. در تحقیق حاضر، به بررسی اجزا مهاجر مهم و شایع درمواد بسته بندی : بیسفنول آ، فتالاتها، سمی کربازید و ملامین پرداخته شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.