مقاله بهینه سازی هورمونی محیط کشت سیب گوشت سرخ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بهینه سازی هورمونی محیط کشت سیب گوشت سرخ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بهینه سازی هورمونی محیط کشت سیب گوشت سرخ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی هورمونی محیط کشت سیب گوشت سرخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بهینه سازی هورمونی محیط کشت سیب گوشت سرخ :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این تحقیق اثرات ترکیب های متفاوت مواد تنظیم کننده رشد (BAP, GA3) را برجنبه های مختلف ( سرعت پرآوری، و میزان رشد طولی شاخه) ژنوتیپ رو به انقراض و کمیاب سیب گوشت سرخ، به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی، به صورت آزمایشات جداگانه در محیط کشتMS پایه، مورد بررسی قرار گرفت. بهترین نتیجه برای پرآوری (۹/۶ تعداد شاخه درماه) مربوط به تیمار BAP 4میکرومولار است. در ادامه اثر ترکیبات NAA ,IBA بر ریشه زایی و سازگاری این گیاه بررسی شد، نتایج به دست آمده متعاقبا اعلام خواهد شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.