مقاله بررسی پروتئین های ترشحی توسط Rhizoctonia solani


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پروتئین های ترشحی توسط Rhizoctonia solani دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پروتئین های ترشحی توسط Rhizoctonia solani  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پروتئین های ترشحی توسط Rhizoctonia solani،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پروتئین های ترشحی توسط Rhizoctonia solani :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
قارچ ها تولید کننده انزیم های گوناگونی هستند و از لحاظ تولید آنزیم پکتیناز کاربرد وسیعی داشته، پکتیناز ها آنزیم هایی هستند که قادر به تجزیه پکتین دیواره سلولی گیاهان بوده که در بیماریزایی توسط پاتوژن ها مهم می باشد . آنزیم پکتیناز از جمله آنزیم های مهم صنعتی می باشد که در کشاورزی برای تجزیه ضایعات پکتینی، در صنایع غذایی برای کاهش پکتین مواد اولیه غذایی و شفاف سازی آبمیوه ها، در صنایع کاغذ سازی برای نرم کردن چوب و مصارف مختلف کاربرد دارد . در تحقیق انجام شده میزان پروتئین ترشحی Rhizoctonia solani که عامل بسیاری از شانکر ها و مرگ گیاهچه می باشد . مورد بررسی قرار گرفت . برای این منظور از محیط کشت اختصاصی پکتین برای تولید آنزیم پکتیناز استفاده شده که پس از سه روز تلقیح قارج ها در محیط کشت به کمک معف براد فورد میزان پروتئین ترشحس در شرایط یکسان به مدت سی روز و نمونه گزری به صورت دو روز در میان، مورد سنجش قرار گرفت که نتایج نشان داد که Rhizoctonia solani AG-3 بیشترین مزان طول جذب پروتئین ترشحس را طی روزهای ۲۱ تا ۲۵ به مقدار ۰۹۰۵۵ دارا بوده که گراف حاصل از نوسانات طی روی های نمونه گیری توسط نرم افزار Microsoft Excel بررسی شد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.