مقاله بهینه سازی تولید سیب گلاسه با اربرد طرح های آماری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی تولید سیب گلاسه با اربرد طرح های آماری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی تولید سیب گلاسه با اربرد طرح های آماری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی تولید سیب گلاسه با اربرد طرح های آماری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی تولید سیب گلاسه با اربرد طرح های آماری :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در فاز غربالی، با به کارگیری طرح فاکتوریل دو سطحی (۲-level factorial) حاوی نقاط مرکزی تأثیر نسبت های مختلف محلول ساکارز به میوه (۲-۱۰ برابر)، ضخامت برش های سیب (۰/۵-۱/۵ cm)، میزان کلرید کلسیم (۰-۰/۵%)، میزان اسید سیتریک (۰-۰/۵%)، بریکس شربت ساکارز در مرحله اول (۴۵-۶۰)، مدت زمان نگهداری میوه ها در شربت مرحله اول (۲۴-۴۸ ساعت)، بریکس شربت ساکارز در مرحله دوم (۶۵-۷۵) و مدت زمان نگهداری میوه های در شربت مرحله دوم (۲۴-۴۸ ساعت) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی سیب گلاسه مورد مطالعه قرار گرفت. شاخص هایی از قبیل میزان قندکل، رطوبتف رنگ، بافت و پذیرش کلی محصول بر مبنای فاکتورهای مورد مطالعه مدلسازی و سپس به روش تابع مطلوبیت (desirability) بهینه سازی صورت گرفت. بهینه سازی بر مبنای بیشترین میزان قند کل و شاخص کروما و کمترین میزان رطوبت و سفتی بافت سیب های گلاسه انجام پذیرفت. شرایط بهینه در نمونه های فرآوری شده در نسبت محلول ساکارز به میوه ۱۰ به ۱، ضخامت ۰/۷cm برش های سیب، میزان کلرید کلسیم و اسید سیتریک ۰/۵%، زمان ۴۸ ساعته و بریکس ۴۵ مرحله اول شربت گذاری و زمان ۴۸ ساعته و بریکس ۷۵ مرحله دوم شربت گذاری به دست آمد. در این نقطه، میزان شیب نموار نیرو- زمان (نماینده سفتی بافت)، قند کل، رطوبت و شاخص کروما به ترتیب برابر با ۰/۳۹۴۴، ۷۵/۹۳%، ۹/۶۸% و ۲۶/۶۹ می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.