مقاله پرتو تودهی مواد غذایی: تکنولوژی نوظهور درنگهداری مواد غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله پرتو تودهی مواد غذایی: تکنولوژی نوظهور درنگهداری مواد غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله پرتو تودهی مواد غذایی: تکنولوژی نوظهور درنگهداری مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پرتو تودهی مواد غذایی: تکنولوژی نوظهور درنگهداری مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله پرتو تودهی مواد غذایی: تکنولوژی نوظهور درنگهداری مواد غذایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
یکی از تکنولوژی های مورد مطالعه در قرن اخیر به منظور بهبود ایمنی میکروبیولوژیکی، افزایش ماندگاری و افزایش قابلیت فروش محصولات استفاده از پرتوهای یونیزه است. پرتو دهی غذا تاریخچه ای ۱۰۰ ساله دارد و از آن به عنوان یک تکنولوژی کارآمد و امن برای آلودگی زدایی و نگهداری مواد غذایی یاد شده است. با این وجود بیشتر تحقیقات در این زمینه در آزمایشگاه ها انجام شده است و این تکنولوژی در سطح وسیع به صورت تجاری مورد استفاده قرار نگرفته است. ایمنی مصرف و سالم و بی خطر بودن غذاهای اشعه دیده به طور گسترده در سازمان های بین المللی مطالعه شده است. گروه های ارشناسی بین المللی زیادی به طور مشترک توسط IAEA, FAO و WHO راه اندازی شده است که بر روی ایمنی، بی خطر بودن و کفایت تغذیه ای غذاهای اشعه دیده تحقیقات گسترده ای را به نتیجه رسانده است. همچنین یک استاندارد کلی توسط Codex برای غذاهای اشعه دیده در نظر گرفته شده و نشانه بین المللی ویژه ای برای این غذا ها تعیین شده است. با توجه به اهمیت توسعه کاربرد روش های غیر حرارتی نگهداری مواد غذایی به منظور حفظ کیفیت محصولات و تأمین ایمنی مصرف کنندگان، در این مقاله به مروری بر کاربردهای پرتودهی در حفظ کیفیت مواد غذایی پرداخته شده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.