مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پفک و احتمال سرطان کبد در کودکان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پفک و احتمال سرطان کبد در کودکان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پفک و احتمال سرطان کبد در کودکان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پفک و احتمال سرطان کبد در کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در پفک و احتمال سرطان کبد در کودکان :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
سابقه و اهمیت: یکی از مهمترین مشکلات پفک آلودگی آن به آفلاتوکسین است. آفلاتوکسین یک سم قارچی است که به وسیله Aspergillus flavus و Aspergillus parasiticus تولید می شود. نتایج تحقیقات انجام شده نشان داده است که آفلاتوکسین نقش مهمی در سرطان زایی دارد. هدف: هدف از این مطالعه بررسی میزان این سم ورودی از طریق پودر پنیر و پودر آب پنیر مصرفی در تهیه پفک و احتمال بروز سرطان کبد در کودکان مصرف کننده آن می باشد. یافته ها: در این بررسی ۷۰/۸۲ درصد نمونهها به طور هفتگی میانگین ۲/۹۶×۱۰(-۳)ppb آفلاکتوکسین از طریق مصرف پفک دریافت کردند (لازم به ذکر است این مقدار آفلاتوکسین تنها از محاسبه مقدار سم موجود در پودر پنیر و آب پنیر مصرفی در تهیه پفک به دست آمده است). نتیجه گیری: نتایج این پژوهش لزوم پیشگیری از مصرف پودر آب پنیر آلوده در تهیه پفک به دلیل ایجاد سراطن کبد در مصرف کنندگان همچنین لزوم نظارت بیشتر را نشان می دهد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.