مقاله بررسی شیوع اشریشیاکلای O157:H7/NM در گوشت خام گوساله، شتر، گوسفند، بز و گاومیش در شهرستان خوزستان و فارس- ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی شیوع اشریشیاکلای O157:H7/NM در گوشت خام گوساله، شتر، گوسفند، بز و گاومیش در شهرستان خوزستان و فارس- ایران دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی شیوع اشریشیاکلای O157:H7/NM در گوشت خام گوساله، شتر، گوسفند، بز و گاومیش در شهرستان خوزستان و فارس- ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی شیوع اشریشیاکلای O157:H7/NM در گوشت خام گوساله، شتر، گوسفند، بز و گاومیش در شهرستان خوزستان و فارس- ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی شیوع اشریشیاکلای O157:H7/NM در گوشت خام گوساله، شتر، گوسفند، بز و گاومیش در شهرستان خوزستان و فارس- ایران :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
اشریشیا کلای انتروهموراژیک سروتیپ O157:H7 یک پاتوژن زنوتیک مسئول برای موارد شدید بیماری انتروهموراژیک (EHEC) در سرتاسر جهان می باشد. هدف از این مطالعه بررسی شیوع ایکلای O157:H7/NM در نمونه های گوشت خام در ۲ شهرستان خوزستان و فارس بود. مواد و روش ها: از فروردین ماه ۱۳۸۹ تا فروردین ماه ۱۳۹۰ تعداد ۲۹۵ نمونه گوشت خام شامل ۸۵ نمونه گوشت گوساله، ۵۰ نمونه گوشت شتر، ۶۲ نمونه گوشت گوسفند، ۶۰ نمونه گوشت بز و ۳۸ نمونه گوشت گاومیش جمع آوری شد. نتایج و بحث: تنها ۱۴ (۴۷%) نمونه از ۲۹۵ نمونه از نظر ایکلای O15 مثبت بودند. بیشترین میزان شیوع ایکلای O157 در گوشت گوساله (۸۲%) و به دنبال آن در گوشت گاومیش (۵۳%)، در گوشت گوسفند (۴/۸%)، شتر (۲%) و بز (۱۷%)، بودند از ۱۴ سویه جدا شده فقط یکی از آن ها سروتیپ O157:H7 و ۱۳ تای دیگر سروتیپ O157:NM، بودند. از ۱۴ سویه O157:H7/NM به ترتیب یک، چهار، دو و یک سویه برای ژن های eaeA, stx2, stx1 و ehlyA، مثبت بودند. شیوع این ارگانیسم در فصول مختلف متفاوت بود به طوری که بیشترین میزان شیوع ایکلای O157 (9.3%) در فصل تابستان رخ داد. نتیجه گیری کلی: نتایج این مطالعه نشان داد که گوشت گوساله و گاومیش منابع شاخصی برای عفونت انتروهمراژیک E.Coli O157:H7/NM در انسان، در کشور ایران می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.