مقاله بررسی روشهای آزمایشگاهی پرکاربرد در تجزیه برگ پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روشهای آزمایشگاهی پرکاربرد در تجزیه برگ پسته دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روشهای آزمایشگاهی پرکاربرد در تجزیه برگ پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روشهای آزمایشگاهی پرکاربرد در تجزیه برگ پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روشهای آزمایشگاهی پرکاربرد در تجزیه برگ پسته :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
از آنجا که برگ محل ذخیره و انتقال مواد غذایی قسمت های مصرفی گیاه است، تجزیه برگ یا نسوج فعال گیاه که از سال ۱۹۲۰ رایج شده امروزه یکی از معتبرترین و مطمئن ترین روش های تعیین نیاز غذایی گیاهان کشاورزی است. از آنجا که قسمت های مختلف گیاه در مراحل رشد، میزان مواد غذایی مختلفی دارند بسیار مهم است که در چه مرحله ای از رشد چه قسمتی از گیاه نمونه برداری شود. تجزیه گیاه برخلاف تجزیه خاک کلیه ی مواد غذایی موجود در نسوج مربوطه اندازه گیری می شود و پس از مقایسه با میزان مطلوب ( میزانی که کمتر از آن باعث کاهش محصول می شود) عنصر مورد نیاز گیاه با اطمینان تفسیر می شود.این پژوهش در تیر ماه سال ۱۳۹۲ برای اولین بار در سطح کشور در شهرستان رفسنجان به مدت ۴۵ روز در مؤسسهتحقیقات پسته کشور همزمان با فصل نمونه برداری از برگ درخت پسته( ۱۵ تیر تا ۱۵ مرداد) در بخش آزمایشگاه آبیاری و تغذیه صورت گرفت.عصاره گیاه مورد نظر با روش خاکستر خشک (dry ash) و هضم با اسید کلریدریک ۳ نرمال بدست آمد. در عصاره صاف شده بیشتر عناصر غیر از ازت قابل اندازه گیری هستند. روشهای آزمایشگاهی مورد نظر عبارتند از: اسپکتروفتومتر، تیتراسیون، جذب اتمی، فلیم فتومتر و روش مدرن ICP،این پژوهش به دلیل استفاده از دستگاه مدرن ICP،از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا این دستگاه روشی جدید، بسیار دقیق،گران و نایاب می باشد. باتوجه به اهمیت محصول پسته در کشور لازم است که کشاورزان با روشهای مختلف اندازه گیری غلظت عناصر موجود در برگ پسته در جهت شناسایی ورفع کمبود های عناصرغذایی موجود در برگ آشنا وآگاهی های لازم را کسب کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.