مقاله اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد گیاهچه برنج :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی اثر باکتریهای محرک رشد بر مؤلفه های جوانه زنی و رشد رویشی برنج در آزمایشگاه مرکزی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان آزمایشی در قالب طرح آزمایشی کاملاً تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. رقم مورد استفاده ی برنج، هاشمی بوده در سه سطح باکتری (Pseudomonas fluorescents 41, P. fluorescents 168, P. fluorescents 136) و سه سطح متابولیتهای هرکدام از باکتریها و یک تیمار شاهد (بدون تلقیح) در نظر گرفته شد . صفاتی که در این آزمایش مورد ارزیابی قرار گرفتند عبارت بودند از: طول ساقه چه، طول ریشه چه، وزن تر ساقه چه و ریشه چه، وزن خشک ساقه چه و ریشه چه، ضریب آلومتریک، درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی و شاخص ویگور. در این تحقیق صفاتی مانند وزن خشک و تر ریشه چه و ساقه چه، سرعت جوانه زنی، شاخص ویگور و ضریب آلومتریک به باکتری سویه ۱۶۸ و متابولیت این باکتری واکنش مثبتی نشان دادند. البته در بیشتر صفات مورد مطالعه، استفاده از این ریزجانداران محرک رشد، بهبود رشد را نسبت به تیمار شاهد (بدون تلقیح) نشان داد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.