مقاله بررسی تأثیر نانولیپوزوم نایسین بر افزایش ماندگاری پنیر لیقوان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر نانولیپوزوم نایسین بر افزایش ماندگاری پنیر لیقوان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر نانولیپوزوم نایسین بر افزایش ماندگاری پنیر لیقوان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر نانولیپوزوم نایسین بر افزایش ماندگاری پنیر لیقوان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر نانولیپوزوم نایسین بر افزایش ماندگاری پنیر لیقوان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پنیر لیقوان از شیر خام و بدون گذراندن فرآیند حرارتی تهیه می شود و بنابراین مستعد فساد باکتریایی است. استفاده از نانولیپوزوم، حاوی مواد ضدمیکروبی، روشی مناسب به حساب می آید و می تواند مشکلات استفاده از مواد ضد میکروبی به صورت مستقیم در محصولات غذایی، از جمله محصولات لبنی، را کاهش دهد و زمان ماندگاری آنها را افزایش دهد. هدف از انجام این پژوهش بررسی تأثیر نانولیپوزوم نایسین بر افزایش ماندگاری پنیر لیقوان می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.