مقاله بررسی اثرات ضدمیکریبی عصاره اتانولی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (Pistacia khinjuk)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات ضدمیکریبی عصاره اتانولی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (Pistacia khinjuk) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات ضدمیکریبی عصاره اتانولی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (Pistacia khinjuk)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات ضدمیکریبی عصاره اتانولی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (Pistacia khinjuk)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات ضدمیکریبی عصاره اتانولی پوسته و هسته میوه پسته وحشی (Pistacia khinjuk) :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی پوسته و هسته میوه پسته وحشی علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور عصاره اتانولی میوه پسته وحشی به روش پرکولاسیون بدست آمد. عصاره میوه ابتدا صاف سپس در دستگاه تغلیظ کننده تحت خلاء چرخان تغلیظ شد. با استفاده از روش رقت لوله ای حداقل غلظت مهار کنندگی رشد (MIC) و حداقل غلظت کشندگی ماده ضد میکروبی (MBC) تعیین گردید. کدورت سوسیانسیون میکروبی تهیه شده برای استافیلوکوکوس اورئوس و اشرشیاکلای با استفاده از محلول ۰/۵ استاندارد مک قارلند برابر با حدود ۱/۵×۱۰(۸)CFU/ml تنظیم گردید. از محیط کشت های نوترینت آگار و نوترینت براث برای آزمایش های رقت لوله ای استفاده شد. نتایج بدست آمده از آزمایشات رقت لوله ای از عصاره اتانولی پسته وحشی، اثرات ضد میکروبی علیه هر دو باکتری گرم مثبت و گرم منفی نشان داد. میزان MIC عصاره پوسته برای باکتری استافیلوکوکوس اورئوس برابر با ۳/۱۲mg/ml و برای باکتری اشریشیا کلای ۱/۵۶mg/ml بدست آمد. قطر هاله عدم رشد برای باکتری اشرشیاکلای بیتر از استافیلوکوکوس اورئوس بود. همچنین قطر هاله برای عصاره پوسته از عصاره هسته بیشتر است. از بررسی کلیه نتایج آزمون ها مشاهده می شود که بیشترین تأثیر در جلوگیری از رشد باکتری ها مربوط به عصاره پوسته علیه باکتری اشریشیاکلای است. اثرات ضد میکروبی عصاره اتانولی میوه پسته وحشی علیه باکتری گرم منفی بیشتر از باکتری گرم مثبت مشاهده شد که می تواند بدلیل لایه پپتیدوگلیکان دیواره سلولی باکتری های گرم مثبت باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.