مقاله بررسی باقیمانده ی نیتریت سدیم در سوسیس های ۴۰% گوشت عرضه شده در استان سمنان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی باقیمانده ی نیتریت سدیم در سوسیس های ۴۰% گوشت عرضه شده در استان سمنان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی باقیمانده ی نیتریت سدیم در سوسیس های ۴۰% گوشت عرضه شده در استان سمنان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باقیمانده ی نیتریت سدیم در سوسیس های ۴۰% گوشت عرضه شده در استان سمنان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی باقیمانده ی نیتریت سدیم در سوسیس های ۴۰% گوشت عرضه شده در استان سمنان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
نیترات و نیتریت از جمله موادی هستند که در عمل آوری محصولات گوشتی جهت تثبیت رنگ قرمز، جلوگیری از رشد میکروارگانیسم ها وب هبود طعم مورد استفاده قرار می گیرند. با توجه به خاصیت سرطان زایی اینترکیبات به خصوص نیتریت در ارتباط با تشکیل نیتروزآمین ها و همچنین سوء استفاده بعضی از شرکت های مهم در استفاده بیش از حد از این ترکیبات، این پژوهش با هدف اندازه گیری میزان باقیمانده ی نیتریت در سوسیس های ۴۰% عرضه شده در استان سمنان انجام شد. مواد و روشها: در این بررسی سوسیس های ۴۰% گوشت تولید شده توسط سه کارخانه معتبر که در استان سمنان عرضه شده اند مورد ارزیابی قرار گرفتند. بدین منظور، سه نمونه از هر برند با شماره بهره های مختلف به صورت تصادفی انتخاب و به آزمایشگاه منتقل شدند. میزان نیتریت با روش اسپکتروفتومتریک و با استفاده از استاندارد ملی ایران شماره ۹۲۳ و بر اساس واحد mg/kg اندازه گیری شد. بعد از مشخص شدن غلظت نمونه ها، میانگین حسابی و ا نحراف معیار داده ها از شرکت های مختلف با یکدیگر و استاندارد مقایسه شدند. نتایج و بحث: میانگین باقیمانده نیتریت در محصولات مورد آزمایش از سه کارخانه ۰/۳۰±۱/۹۶، ۰/۸۷±۹۰۴ و ۱۴/۵۱±۱/۵۰ بر حسب mg/kg بدست آمد، که همگی پائین تر از حد مجاز تعریف شده در استاندارد ملی ایران برای سوسیس های ۴۰% گوشت (فرمول در متن مقاله اصلی) بودند. نتیجه گیری کلی: با توجه به بررسی های صورت گرفته مشخص گردید کارخانه های فوق حد مجاز نیتریت را در محصولات خود رعایت نموده اند، ولی با توجه به خاصیت سرطان زایی نیتریت، می بایست بررسی های مستمر روی باقیمانده ی این ترکیب در فرآورده های گوشتی صورت پذیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.