مقاله مدلسازی پیشگویانه رشد قارچ پنیسیلیوم کریزوژنوم تحت تأثیر غلظت اسانس کاکوتی و pH و دما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مدلسازی پیشگویانه رشد قارچ پنیسیلیوم کریزوژنوم تحت تأثیر غلظت اسانس کاکوتی و pH و دما دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مدلسازی پیشگویانه رشد قارچ پنیسیلیوم کریزوژنوم تحت تأثیر غلظت اسانس کاکوتی و pH و دما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدلسازی پیشگویانه رشد قارچ پنیسیلیوم کریزوژنوم تحت تأثیر غلظت اسانس کاکوتی و pH و دما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مدلسازی پیشگویانه رشد قارچ پنیسیلیوم کریزوژنوم تحت تأثیر غلظت اسانس کاکوتی و pH و دما :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تحت شرایط مطلوب محیطی، کپک ها می توانند بر روی تنوع گسترده ای از مواد و سوبستراها رشد نمایند. بدلیل ظاهر قابل رویت هیف و تولید بوی نامطبوع آنها، رضد کپک ها باعث ایجاد آسیب و زیان های اقتصادی قابل ملاحظه ای می شود. بدلیل مشکلات موجود در دستیابی به اطلاعات مفید و ارزنده، م دل سازی رشد کپک ها بهترین و کوتاهترین راه است. اکثر مدل های موجود رابطه بین فاکتورهای محیطی و رشد عوامل قارچی را تشریح می نمایند و چندین مدل نیز فقط به بررسی تأثیرات فاکتورهای محیطی بر تولید و تکثیر هاگ ها پرداخته اند. این مطالعه جهت ارائه مدل پیشگویی رشد پنی سیلیوم کری زوژنوم متأثر از عوامل انتخابی رشد (حرارت نگهداری، pH و غلظت اسانس کاکوتی طراحی شده است. در این تحقیق، اثرات مقادیر مختلف pH (3/5، ۵، ۶/۵)، میزان تلقیح اولیه قارچ (۶)۱۰ اسپور در میلی لیتر)، درجه حرارت (۳۷، ۴، ۲۰/۵) و غلظت اسانس (ppm1000, 600, 100) بر میزان رشد کلنی قارچ فوق الذکر مورد بررسی قرار گرفته است. روش پاسخ سطحی (Response Surface Method;RSM) به منظور بهینه سازی شرایط رشد قارچ پنی سیلیوم کریزوژنوم تحت تأثیر دما، pH و غلظت اسانس کاکوتی استفاده شد. قطر کلنی ها از چهار طرف طی ۲۵ روز اندازه گیری شد و از طریق نرم افزار MiniTab از مدل مکعبی (باکس بنکن) استفاده شد. داده ها بوسیله نرم افزار Design Expert در سطح معنی داری (P0/05) مورد آنالیز قرار گرفت. نمودارهای سه بعدی نیز توسط نرم افزار MiniTab رسم شد. طی نتایج بدست آمده بهترین شرایط رشد دمای ۲۰/۵ درجه سانتیگراد، pH-5-6/5 و غلظت اسانس ۱۰۰ppm بوده است. غلظت های بالای اسانس اثر بازدارندگی بیشتری بر رشد قارچ داشتند. در دمای ۳۷ درجه سانتیگراد رشدی دیده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.