مقاله مطالعه اثر کم آبیاری و مویان بر ویژگی های کیفی علوفه یونجه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه اثر کم آبیاری و مویان بر ویژگی های کیفی علوفه یونجه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه اثر کم آبیاری و مویان بر ویژگی های کیفی علوفه یونجه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه اثر کم آبیاری و مویان بر ویژگی های کیفی علوفه یونجه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه اثر کم آبیاری و مویان بر ویژگی های کیفی علوفه یونجه :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر کم آبیاری و کاربرد مویان بر ویژگی های کیفی علوفه یونجه، آزمایشی در سال ۹۲-۱۳۹۱ در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران اجرا شد. آزمایش به صورت کرتهای خرد شده در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار انجام گرفت. کرتهای اصلی در برگیرنده سطوح مختلف تیمارهای کم آبیاری در سه سطح شامل سطح آبیاری ۱۰۰%( تیمار شاهد)، ۷۵ % و ۵۰ % ترمیم تبخیر و تعرق هفتگی بر اساس نیاز آبی گیاه و کرت های فرعی در بر گیرنده تیمار های آبی شامل آبیاری با آب چاه (تیمار شاهد) و آبیاری با آب چاه + مویان بودند. نتایج حاصل از آزمایش نشان دادند که میزان پروتیین خام (CP) با افزایش شدت تنش کم آبیاری از یک روند افزایشی پیروی کرد و باقی صفات از جمله ماده خشک قابل هضم (DMD)، قندهای محلول در آب (WSC)، خاکستر کل (ASH)، فیبر های نامحلول در شوینده خنثی (NDF) و فیبرهای نامحلول در شوینده اسیدی (ADF) تحت تاثیر تیمارهای کم آبیاری قرار نگرفت. استفاده از مویان به طور غیر مستقیم موجب افزایش درصد پروتیین خام (CP) شد و میزان فیبر های نامحلول در شوینده خنثی (NDF) را در تیمارهای کم آبیاری شدید ( ۵۰ %) کاهش داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.