مقاله کاربرد نایسین و دیگر باکتریوسین ها در نگهداری محصولات لبنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد نایسین و دیگر باکتریوسین ها در نگهداری محصولات لبنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد نایسین و دیگر باکتریوسین ها در نگهداری محصولات لبنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد نایسین و دیگر باکتریوسین ها در نگهداری محصولات لبنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد نایسین و دیگر باکتریوسین ها در نگهداری محصولات لبنی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
با توجه به تقاضای روزافزون مصرف کنندگان برای محصولات لبنی تازه, با عطر و طعم مطلوب و ارزش تغذیهای بالا و به دلیل وجود مشکلاتمربوط به فرایندهای حرارتی توجه زیادی به روشهای نوین (فرایند های غیرحرارتی) برای نگهداری و فرآوری محصولات لبنی شده است. درمیان این روشها هدف بررسی استفاده از مواد ضد میکروبی طبیعی, باکتریوسین های تولید شده توسط لاکتیک اسید باکتری ها ( از قبیل نایسین، پدیوسین PA-1، لاکتیسین ۳۱۴۷ و انتروسین ها) که بطور بالقوه برای صنایع غذایی مفید هستند می باشد. نایسین رایج ترین باکتریوسینی استکه سالهاست به عنوان نگهدارنده در صنایع غذایی به کار می رود, اما ترکیب آن با روشهای حرارتی و غیرحرارتی مانند فشار بالا, میدان هایالکتریکی پالسی و دیگر مواد ضدمیکروبی می تواند از دیگر امکانات ابتکاری برای کاربرد این مواد در محصولات لبنی باشد که باعث پیشرفتامیدوارکننده ایی برای ایمنی میکروبیولوژیکی و نگهداری خصوصیات حسی در محصولات لبنی شود. در این مقاله به بررسی اثرات و کاربردهایباکتریوسینهای مختلف در نگهداری محصولات لبنی خواهیم پرداخت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.