مقاله مروری بر مواد اولیه نان و تکنولوژی پخت نان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر مواد اولیه نان و تکنولوژی پخت نان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر مواد اولیه نان و تکنولوژی پخت نان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر مواد اولیه نان و تکنولوژی پخت نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر مواد اولیه نان و تکنولوژی پخت نان :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
نان همواره نزد ایرانیان از جایگاه خاصی برخوردار بوده و غذای اصلی مردم کشورمان را تشکیل می دهد. بخش قابل توجهی از پروتئین و انرژیمورد نیاز مردم از نان تامین می گردد، به همین منظور میزان مواد مغذی آرد بسیار حائز اهمیت است. آب و آرد مواد اولیه اصلی تشکیل دهنده نانهستند که بیشترین تاثیر را بر روی بافت نان می گذارند. معمولاً میزان آرد را ۱۰۰ و بقیه مواد را بر پایه آن اندازهگیری میکنند که در آن مخمر۲ ، شکر ۴ و نمک نیز ۲ می باشد. محصولات نانوایی بر اساس دو روش روش مستقیم و غیرمستقیم تولید می شوند. در محصولات نانوایی دیاکسید کربن نقش حجم دهنده را دارد که تکنولوژی پخت باید شرایط تولید این گاز و حفظ آن در طی آماده سازی محصولات فراهم کند. این تحقیقروشهای اخیر پخت نان را شفاف سازی می کند که در انتها منجر به پخت بهتر محصولات نانوایی می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.