مقاله بررسی اثر آرد جو بدون پوشینه و صمغ گوار بر کمیت و کیفیت کیک روغنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر آرد جو بدون پوشینه و صمغ گوار بر کمیت و کیفیت کیک روغنی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر آرد جو بدون پوشینه و صمغ گوار بر کمیت و کیفیت کیک روغنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر آرد جو بدون پوشینه و صمغ گوار بر کمیت و کیفیت کیک روغنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر آرد جو بدون پوشینه و صمغ گوار بر کمیت و کیفیت کیک روغنی :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
یکی از دلایل کاهش بازار پسندی محصولات صنایع پخت ترکیبی در طی زمان ماندگاری بیات شدن سریع به دلیل کاهش میزان گلوتن ناشی از جایگزین کردن آرد گندم با آرد سایر غلات است. به همین دلیل محققان به دنبال بررسی چالشهای موجود در این زمینه و ارائه راهکارهای مناسب می باشند. از این رو، هدف از انجام این پژوهش بررسی جایگزینی آرد ج و بدون پوشینه (در سه سطح ۰، ۱۵ و ۳۰ درصد) و اثر صمغ گوار (در سه سطح ۰، ۰/۲۵ و ۰/۵۰ درصد) بر حجم مخصوص، تخلخل، سفتی و پذیرش کلی کیک روغنی بود. با ارزیابی نتایج کمترین میزان سفتی در بازه زمانی ۲۴ ساعت مربوط به نمونه شاهد و نمونه حاوی ۱۵ درصد آرود جو و ۰/۲۵ درصد سمغ گوار و در فاصله زمانی ۱ هفته پس از پخت مربوط به نمونه حاوی ۰/۲۵ و ۰/۵۰ درصد سمغ گوار، نمونه حاوی ۱۵ درصد آرد جو و ۰/۲۵ درصد صمغ گوار و نمونه حاوی ۳۰ درصد آرد جو و ۰/۵۰ درصد صمغ گوار تعلق گرفت. این در حالی بود که بیشترین حجم مخصوص مربوط به نمونه حاوی ۱۵ درصد آرد جو بدون پوشینه و ۰/۲۵ درصد سمغ گوار بود. همچنین نتایج نشان داد که نمونه حاوی ۱۵ درصد آرد جو و ۰/۲۵ درصد سمغ گوار و نمونه حاوی ۳۰ درصد آرد جو و ۰/۵۰ درصد صمغ گوار دارای بیشترین میزان تخلخل نسبت به سایر نمونه ها بودند. در نهایت پانلیست ها بالاترین امتیاز پذیرش کلی را به نمونه حاوی ۱۵ درصد آرد جو بدون پوشینه و ۰/۲۵ درصد سمغ گوار دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.