مقاله کفیر محصولی پروبیوتیک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کفیر محصولی پروبیوتیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کفیر محصولی پروبیوتیک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کفیر محصولی پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کفیر محصولی پروبیوتیک :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
کفیر یک پروبیوتیک طبیعی می باشد.و یک آشامیدنی بر پایه لبنیات است که شامل ۱۰ نوع محیط کشت مساعد و فعال پروبیوتیک میباشد.کفیر،همانند شیر چرب هم زده شده شامل میکروارگانیزم های شناخته شده ای همچون پروبیوتیک ها می باشد.این کشت های زنده و فعال،منجر به تقویت فلور کم شده ضروری روده با استفاده روزانه می شوند که در اثر مصرف آنتی بیوتیک ها،استرس و مصرف الکل آسیب دیده بودند.پلی ساکارید اصلی کفیر،که محلول در آب است تحت عنوان (کفیران)شناخته شده است.دانه ها مخلوطی از باکتری های سودمند (لاکتوباسیل،لاکتوکوکوس،لوکونوستوک،استوباکتر)و مخمرها (مخمر لاکتوزی و مخمر غیر لاکتوزی)می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.