مقاله استفاده از صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک در آزمونهای تمایز، یکنواختی و پایداری (DUS) در ارقام برنج


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استفاده از صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک در آزمونهای تمایز، یکنواختی و پایداری (DUS) در ارقام برنج دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استفاده از صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک در آزمونهای تمایز، یکنواختی و پایداری (DUS) در ارقام برنج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استفاده از صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک در آزمونهای تمایز، یکنواختی و پایداری (DUS) در ارقام برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استفاده از صفات مرفولوژیک و فیزیولوژیک در آزمونهای تمایز، یکنواختی و پایداری (DUS) در ارقام برنج :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور حمایت از هر رقم جدید گیاهی و اعطای حق بهنژادگر، لازم است رقم مورد درخواست، با استفاده از صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک با ارقام موجود و شناخته شده مقایسه شود و رقم جدید در صورت داشتن سه شرط تمایز، یکنواختی و پایداری در صفات مورد نظر به عنوان یک رقم جدید حمایت گردد. تهیه شناسنامه (دیسکریپتور) برای ارقام برنج کشور به منظور تهیه فهرست ملی ارقام گیاهی کشور و همچنین تکمیل کلکسیون مرجع برنج اهمیت زیادی دارد. بر این اساس شناسایی ارقام رایج و جدید برنج با استفاده از صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک مندرج در دستورالعمل ملی برنج صورت پذیرفت. ۲۳ رقم برنج (رایج و جدید) در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار به مدت دو سال در موسسه تحقیقات برنج کشور آزمایش شدند. ۵۹ صفت مورفولوژیک و فیزیولوژیک (طبق دستورالعمل ملی برنج) جهت انجام آزمونهای تمایز، یکنواختی و پایداری (DUS Testing) اندازه گیری و یا به صورت چشمی مشاهده شدند. ابتدا ژنوتیپها بر اساس صفت گروه بندی کننده عطر دانه به سه گروه اصلی تقسیم شدند و ارقام داخل هر گروه نیز بر اساس صفات کیفی وشبه کیفی دیگر از یکدیگر متمایز گردیدند و بدین ترتیب ۲۳ رقم مورد بررسی به طور کامل از هم تفکیک شدند. با انجام تجزیه واریانس و مقایسه میانگین صفات کمی با آزمون حداقل تفاوت معنیدار (LSD) تمایز ارقام مورد بررسی قرار گرفتند. تجزیه واریانس ۶ صفت کمی تفاوت معنیداری را در سطح ۱% بین کلیه ارقام نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.