مقاله اثرتنش گرما و شوری بر جوانه زنی، رشد گیاهچه در ژنوتیپ های آفتابگردان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرتنش گرما و شوری بر جوانه زنی، رشد گیاهچه در ژنوتیپ های آفتابگردان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرتنش گرما و شوری بر جوانه زنی، رشد گیاهچه در ژنوتیپ های آفتابگردان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرتنش گرما و شوری بر جوانه زنی، رشد گیاهچه در ژنوتیپ های آفتابگردان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرتنش گرما و شوری بر جوانه زنی، رشد گیاهچه در ژنوتیپ های آفتابگردان :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظور بررسی اثر تنش شوری و دما بر جوانه زنی و رشد گیاهچه ژنوتیپ های آفتابگردان، این آزمایش به صورت فاکتوریل با سه فاکتور دما در دو سطح (۲۵/۱۵ و ۳۵/۲۰ شب/ روز)، شوری در ۶ سطح (آب مقطر ، ۲، ۴، ۶، ۸ و ۱۲ دسی زیمنس برمتر) و ژنوتیپ های آذرگل، فرخ و هیبرید قاسمی بر پایه طرح کاملا تصادفی با سه تکرار انجام شد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس نشان داد که اثر ژنوتیپ، دما و برهمکنش آنها بر طول ریشه چه، طول ساقه چه، طول گیاهچه، درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی در سطح احتمال یک درصد معنی دار بود. ژنوتیپ های آفتابگردان در دمای ۲۵/۱۵ بیشترین رشد گیاهچه را به خود اختصاص دادند. بیشترین درصد جوانه زنی در دمای ۳۵/۲۰ مشاهده شد. همچنین هیبرید قاسمی در مقایسه با ژنوتیپهای آذرگل و فرخ حساسیت بیشتری نسبت به شوری و دما داشت. افزایش دما باعث افزایش اثر تنش شوری بر شاخصهای مورد مطالعه در هیبریدهای آفتابگردان شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.