مقاله جایگزینی روغن زیتون در سس مایونز و بالابردن ارزش تغذیه ای آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جایگزینی روغن زیتون در سس مایونز و بالابردن ارزش تغذیه ای آن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جایگزینی روغن زیتون در سس مایونز و بالابردن ارزش تغذیه ای آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جایگزینی روغن زیتون در سس مایونز و بالابردن ارزش تغذیه ای آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جایگزینی روغن زیتون در سس مایونز و بالابردن ارزش تغذیه ای آن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
سس مایونز یکی از مواد غذایی پرمصرف در دنیای امروز می باشد. در فرمولاسیون تهیه مایونز از مواد مختلفی جون، زرده تخم مرغ، سرکه، روغن، و ادویه جات (بطور ویژه خردل) استفاده می شود. مایونز یک امولسیون روغن در اب می باشد. روغنی یکی از اجزای اصلی فرمولاسیون مایونز است. با توجه به اینکه امروزه خطرات ناشی از مصرف زیاد چربی و روغن های مضر بر همگان مشخص شده است تمایل به استفاده از مواد غذایی کم چربی و جایگزینی جربی های مضر با روغن های گیاهی مفید مثل روغن زیتون رو به افزایش است. بنابراین در تهیه سس مایونز یکی از این اقدامات استفاده از مواد غذایی کم چرب مثل کربوهیدرات ها و صمغ ها به جای چربی و روغن می باشد. همچنین استفاده از مواد دارای کلسترول کم به جای زرده تخم مرغ برای تهیه امولسیفایرها از دیگر اقدامات صورت گرفته در این زمینه می باشد. در این مقاله به مطالعاتی که در این زمینه صورت گرفته است اشاره شده و نقش به کارگیری ترکیبات جایگزین چربی در فرمولاسیون تهیه سس مایونز و استفاده از روغن زیتون در فرمولاسیون سس مایونز و نقش آنها در تغییر خواص رئولوژیکی و حسی مایونز، و بالا بردن ارزش تغذیه ای مایونز مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.