مقاله برآورد رسوب با استفاده از مدلPSIAC و راهکارهای منطقه ای برای کنترل آن (مطالعه موردی : منطقه بیابانی شهرستان اسفراین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد رسوب با استفاده از مدلPSIAC و راهکارهای منطقه ای برای کنترل آن (مطالعه موردی : منطقه بیابانی شهرستان اسفراین) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد رسوب با استفاده از مدلPSIAC و راهکارهای منطقه ای برای کنترل آن (مطالعه موردی : منطقه بیابانی شهرستان اسفراین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد رسوب با استفاده از مدلPSIAC و راهکارهای منطقه ای برای کنترل آن (مطالعه موردی : منطقه بیابانی شهرستان اسفراین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد رسوب با استفاده از مدلPSIAC و راهکارهای منطقه ای برای کنترل آن (مطالعه موردی : منطقه بیابانی شهرستان اسفراین) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بر اساس نتایج حاصل از پژو هش های انجام شده در ایران ، مدل PSIACاصلاح شده از جمله مدل های برآورد رسوب به شمار می آید که در ارزیابی فرسایش و رسوب عرصه های منابع طبیعی فاقد آمار و اطلاعات از دقت نسبتاً خوبی برخوردار است. با توجا به نتاسج بدست آمده از این مدل بیشتر از دیگر مدل ها برای مطالعه و بررسی فرسایش خاک و تولید رسوب در طرح های منابع طبیعی و آبخیزداری استفاده شده است. در این پژ وهش بر آورد فرسایش رسوب بخشی از مناطق بیابانی شهرستان اسفراین با استفاده از مدل PSIAC و با بهره گیری از سیستم اطلاعات جغرافیایی مورد استفاده قرار گرفته است. برای اجرای مدل PSIAC با بکارگیری اصول و مفاهیم همگنی واحدهای کاری، حوزه آبخیز مورد مطالعه به ۱۲ واحد کاری همگن تفکیک شده سپس با بررسی هر یک از عوامل نه گانه مدل اقدام به برآورد فرسایش و تولید رسوب در آنها شده است. نتیجه بدست آمده نشانگر قرار گرفتن منطقه در ۲ کلاس کم و متوسط است که سهم کلاس کم ۷۸ درصد و سهم کلاس متوسط ۲۲ درصد از مساحت کل منطقه است. بیشترین تولید رسوب در واحد سطح مربوط به رخسارههای مسیل با کدهای ۳-۲-۲ و ۴-۱-۱ به ترتیب به مقدار ۶/۷۹ و ۶ تن در هکتار در سال می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.