مقاله کمینه نمودن جذب روغن طی سرخ کردن عمقی قطعات هویج پوشش داده شده با مشتقات سلولزی به روش طراحی آزمایشات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کمینه نمودن جذب روغن طی سرخ کردن عمقی قطعات هویج پوشش داده شده با مشتقات سلولزی به روش طراحی آزمایشات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کمینه نمودن جذب روغن طی سرخ کردن عمقی قطعات هویج پوشش داده شده با مشتقات سلولزی به روش طراحی آزمایشات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کمینه نمودن جذب روغن طی سرخ کردن عمقی قطعات هویج پوشش داده شده با مشتقات سلولزی به روش طراحی آزمایشات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کمینه نمودن جذب روغن طی سرخ کردن عمقی قطعات هویج پوشش داده شده با مشتقات سلولزی به روش طراحی آزمایشات :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
دراین پژوهش با کمک مشتقات سلولزی متیل سلولز MC هیدروکسی پروپیل متیل سلولز HPMC) هیدروکسی اتیل سلولز HEC قطعات هویچ را پوشش داده و پس از خشک نمودن پوشش نمونه را با صورت عمقی درروغن آفتاب گردان سرخ نمودهایم جذب چربی برای نمونه های پوشش داده با ۴۲/۷۷HPMC درصد ۴۷/۴۹MC درصد و ۵۲/۷۳HEC درصد درمقایسه با نمونه شاهد کاهش یافه است ازروش طراحی آزمایشات تاگوچی استفاده کردیم و فاکتورهای این آزمون فاکتور بلانچینگ فاکتور اندازه هویچ و نمونه شاهد بدون پوشش برای کلیه فاکتورها می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.