پروژه کارآفرینی تولید ابزار دقیق آزمایشگاهی ( فاصله یاب لیزری )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پروژه کارآفرینی تولید ابزار دقیق آزمایشگاهی ( فاصله یاب لیزری ) دارای ۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پروژه کارآفرینی تولید ابزار دقیق آزمایشگاهی ( فاصله یاب لیزری )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پروژه کارآفرینی تولید ابزار دقیق آزمایشگاهی ( فاصله یاب لیزری )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پروژه کارآفرینی تولید ابزار دقیق آزمایشگاهی ( فاصله یاب لیزری ) :

پروژه کارآفرینی تولید ابزار دقیق آزمایشگاهی ( فاصله یاب لیزری )

فصل اول
کلیات
مقدمه :
این گزارش شامل طرح پیش امکان سنجی برای تولید یکی از ابزارهای دقیق آزمایشگاهی با عنوان فاصله یاب لیزری می باشد . بدیهی است با توجه به تنوع ابزارهای دقیق آزمایشگاهی، تهیه یک طرح پیش امکان سنجی برای همه آنها، مقدور نمی باشد و از اینروی با توجه به اهمیت و کاربرد فرآوان فاصله یابهای لیزری در کارهای آزمایشگاهی، در این طرح تولید آن مورد برر سی و مطالعه اولیه قرار گرفته است . گرچه نتایج حاصل حاکی از مقروت به صرفه بودن تولید این ابزار است، لیکن مشاور توصیه می نماید مطالعات تکمیلی امکان سنجی برای محاسبه دقیق سود و زیان طرح و نرخ بازگشت سرمایه و سایر شاخصهای موردنیاز برای تصمیم گیری صورت پذیرد.

نام کامل طرح و محل اجرای آن :
تولید ابزار دقیق آزمایشگاهی ( فاصله یاب لیزری )

محل اجرا :

مشخصات متقاضیان :
نام نام خانوادگی مدرک تحصیلی تلفن

دلایل انتخاب طرح :
در بخش تولید توجه به استانداردهای تولید بسیار با اهمیت می باشد به خصوص تولید در زمینه ماشین آلات و همچنین قطعات ماشین آلات تولید و قطعات نظامی دقت فراوان برای تولید مورد نیاز است . وجود فاصله یاب در تولید این محصولات بسیار موثر می باشد خصوصاً آنکه فاصله یاب های قابل نصب در خطوط تولید دارای دقت بسیار بالا می باشند.
تولید مناسب قطعات می تواند موقعیت استراتژیک کشور را تثبیت کرده و ایران را به عنوان یکی از تولیدکنندگان معتبر معرفی نماید.

وضعیت و میزان اشتغالزایی :
تعداد اشتغالزایی این طرح ۲۵ نفر میباشد .

تاریخچه و سابقه مختصر طرح :
امروز در صنایع مختلف وسایط گوناگونی جهت افزایش دقت تولید و سیستمهای وناگونساخته شده است . مسافت یاب لیزری یا فاصله یاب لیزری یکی از این سیستم ها می باشد . بکارگیری فن آوری نوین پردازش اطلاعات و سیستمهای الکترونیکی پیشرفته، تولیدکنندگان را قادر می سازد از این وسائل جهت کنترل هوشمند خط تولید خود استفاده کنند . اولین قدم در این راه، تولید حسگرهای لازم جهت حس کردن شراط خطرناک می باشد که از جمله اساسی ترین آنها سنسورهای فاصله یاب هستن د. این سنسورها باید قادر به درک فاصله مناسب بوده و قابل استفاده در شرایط گوناگون آب و هوایی و شدت نورهای مختلف باشند.

اطلاعات جمع آوری شده از این سنسورها توسط مدارهای واسط به یک پردازشگر ارائه می گردند. این پردازشگر بر اساس یک سری محاسبات و قواعد، شرایط ر ا بررس و تحلیل نموده و در صورت وجود خطر تصادف، راننده را آگاه می نماید.
طرز کار فاصله یاب لیزری براساس همان اصولی است که در رادارهای معمولی بکار می رود. یک تپ لیزری YAG و یا CO2 به هدفی که نشانه روی شده است ارسال می شود . سپس تپ ارسالی به هدف خورده باز می گردد و سپس توسط یک سیستم مناسب گیرنده نوری آشکار می شود. فاصله مورد نظر با تعیین مدت زمانی که طول می کشد تا تپ ارسالی مسیر رفت وبرگشت را ط

ی کند، بدست می آید . طرح کلی یک فاصله یاب Nd:YAG متشکل از فرستنده )لیزر( گیرنده و دوربین است . سپس با ارسال تپ ارسالی به هدف ، نور پراکنده شده از هدف توسط عدسیهای L1 و L2 روی یک آشکار ساز تمرکز یافته و یک سیگنال الک تریکی حاصل می شود . اگر لحظه t0 تپ لیزری از سیستم به سمت هدف ارسال شود و سیگنال بازگشتی در لحظهt1 آشکار شود، با توجه به اینکه نور با سرعت c در مدت زمان t1-t0 فاصله را پیموده است, فاصله x بدت می آی

د. مشاهده میشود که دقت در تعیین فاصله به دقت در تعیین زمان بستگی دارد

شماره تعرفه گمرکی
دستگاه فاصله یاب لیزری در با شماره تعرفه ۹۰۱۵۱۰۰۰ به کشور وارد می شود.

شرایط واردات
طبقه بندی کالاهای وارداتی و صادراتی براساس تعرفه “سیستم هماهنگ توصیف و کد گذاری کالا انجام می گیرد. به کالای وارداتی حقوق گمرکی و سود بازرگانی تعلق م ی گیرد که میزان آن به موجب قانون مقررات صادرات و واردات، تعیین می گردد مسافت یاب با حقوق ورودی ۱۵ درصد اجازه ورود به کشور را دارند.

استاندارد ملی یا بین المللی
در داخل کشور و سایرکشور هیچگونه استانداری برای این محصول یافت نمی شود.

بررسی و ارایه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

قیمت محصول مورد نظر که دارای دقت فراوان (سانتی متر) باشد با قیمت ۱۰۰ هزار ریال در بازار قابل دسترسی می باشد.
موارد مصرف و کاربرد
این نوع ح سگر در خطوط تولید مورد استفاده قرار می گیرد تا دقت در تولید را افزایش داده و میزان خطا را کاهش دهد.

کالاهای جایگزین

با توجه به اینکه خطا در فاصله یاب های لیزری بسیار پائین می باشد لذا هیچ محصول جایگزین برای آن وجود ندارد.

شرایط صادرات
کالاهای صادراتی از پرداخت حقوق گمرکی و سود بازرگانی معاف هستند لکن مشمول پرداخت هزینه های تخلیه و بارگیری و انبار داری می باشند.

بررسی ظرفیت واحدهای فعال تولیدی
براساس لوح فشرده سازندگان محصولات صنعتی وزارت صنایع و معادن کد ISIC به شماره۳۳۱۲۱۱۳۲ هیچ واحد فعال تولیدکننده در زمینه تولید محصول طرح در کشور وجود ندارد.

واردات
واردات محصول طرح در سالهای اخیر با شماره تعرفه ۹۰۱۵۱۰ به شرح جدول زیر می باشد.

همانگونه که مشاهده می شود میزان واردات در سالها ی گذشته متغیر بوده است با توجه به تغییر برنامه پنجساله توسعه و روند افزایش احداث کارخانه ها در کشور قطعا میزان واردات در سالهای اخیر افزایش خواهد یافت خصوصا اینکه ۲ واحد دارای مجوز تولید هنوز در پیشرفت صفر درصد قرار دارند.

صادرات
با توجه به عدم تولید محص ول در کشور، میزان صادرات در سالهای گذشته همواره صفر بوده است. با توجه به میزان واردات صورت گرفته در سالهای اخیر و عدم تولید آن در کشور، به نظر می رسد صادرات همچنان صفر باقی بماند.

مصرف
موارد کاربرد محصولات این طرح عمدتاً خطوط تولید می باشد اما از آنجا که ت خمین میزان نیاز براساس مورد مصرف در کشور تقریبا غیرممکن به نظر می رسد، پیش بینی میزان نیاز را براساس جایگزینی واردات در نظر می گیریم.

مطالعات فنی و تکنولوژیکی

طرح حاضر مطالعه و ارزیابی تولید و فروش فاصله یاب لیزری ۱ در ایران را پی می گیرد . برآوردهای مقدماتی حاکی از آن است که در دهه آینده برای پاسخ به تقاضای داخل و عدم وابستگی به واردات این محصول می بایست چندین واحد تولید فاصله یاب در ایران راه اندازی شود . بررسی های مقدماتی حاکی از آن است که در قبال این سرمایه گذاری اولیه، علاوه عدم وابستگی به واردات خا رجی بر ایجاد فرصت های شغلی، ارتقاء مهارت فنی در کارگران غیرماهر و نیمه ماهر تاکید دارد . لازم به ذکر است که تمامی محاسبات انجام گرفته در گزارش بر پایه داده های ثانویه موجود بوده و برمبنای این محاسبات، ارزیابی حداقلی از تقاضای بازار، سودآوری پروژه کاملاً مورد تایید می باشد.

بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با د

یگر کشورها
اکنون به طراحی و ساخت فاصله یاب لیزری به روش فاز می پردازیم در صورتی که روشهای دیگری نیز برای تولید وجود دارد . در این نوع فاصله یاب ها از لیزرهایcw استف اده می شود که پرتو لیزر با موج سینوسی با فرکانس حساب شده ای مدوله می شود . پرتو لیزر پس از برخورد به هدف توسط یک آشکارساز نوری که معمولا یک فتودیود می باشد آشکار می شود . از روی اختلاف فاز میان دو موج سینوسی یعنی پرتو خارج شده از لیزر و پرتو ورودی به فتودیود و کالیبره کردن آن می توان فاصله را به دست آورد . اندازه گیری فاصله به روش فاز در محدوده فواصل زیر ۱۰ متر ملاحظات فرکانس بالا و مشکلات آن را می طلبد که از جمله آنها داشتن SNR مناسب در گیرنده در فرکانس مدولاسیون می باشد، اگر SNR از حدی پایین تر باشد خطای اندازه گیری زیاد می شود و از طرفی اگر دامنه سیگنال در گیرنده از حدی بالاتر رود به علت اعوجاج هارمونیکی و اشباع رفتن المان های اکتیو دقت را از دست می رود.
این وسیله کاربردهای زیادی در سیستم های هوشمند اعم از صنایع نظامی و غیره دارد از جمله :
مکان یابی یک جسم ثاب ت یا متحرک توسط یک جسم پرنده نزدیک به آن، عمق یابی سیلوها، اندازه گیری سطوح مایعات مذاب در ریخته گری و ذوب فلزات، کنترل ترافیک، حمل و تخلیه بار در بنادر و ;

در حالت کلی روشهای اندازه گیری فاصله با لیزر را می توان به سه دسته عمده تقسیم کرد:
۱ روش زمانی
۲ روش هندسی
۳ روش تداخل سنجی
در روش هندسی فاصله از روی یک یا چند تصویر از صحنه سه بعدی به دست می آید که ای

ن روش خود ممکن است به دو صورت انجام شود : یکی بینایی استریواسکوپی ۲ و دیگری روش نورافکنی ۳ در روش استریواسکوپی از یک صحنه از دو جهت متفاوت تصویربرداری می شود، یک همخوانی در نقاطی از این تصاویر برقرار می شود و از روی تفاوت میان این دو تصویر اطلاعات فاصله به دست می آید.
در روش نورافکنی، از الگوهای مختلف نوری برای روشنایی صحنه استفاده می شود . تصاویر

به دست آمده در نتیجه این نورافکنی در به دست آوردن فاصله ما را یاری می کند . چون اطلاعات فاصله به طور داخلی در محل الگوهای نوری در تصاویر کد می شود، این روش نسبت به شدت نور بازتابیده حساس نمی باشد و فقط شدت باید از یک آستانه مطمئن بالاتر باشد. بنابراین به لیزرهای وات بالا نیازی نمی باشد . اصلی ترین عیب روش هندسی مساله تشکیل مناطق سایه م

ی باشد که از عدم تطبیق گیرنده و فرستنده حاصل می شود.
در روش فاصله یابی به روش تداخل سنجی ایده اصلی براساس تداخل دو یا چند بیم لیزر با طول موج های مختلف می باشد (مانند تداخل سنج مایکلسون یا فبری – پروت ). این نوع از فاصله یاب ها دارای دقت خیلی بالا می باشند ولی معمولا برای اندازه گیری فواصل کوچکتر از نصف طول موج نوری استفاده می شوند.
روش زمانی به دو روش مجزای پالسی و اندازه گیری شیفت فاز تقسیم می شود . روش پالسی به این صورت است که یک پالس باریک و پرتوان به هدف شلیک می شود و انعکاس این پالس توسط یک آ شکارساز نوری آشکار می شود . از اختلاف زمانی پدید آمده میان پالس ارسال شده و

دریافت شده و کالیبره کردن آن، فاصله به دست می آید . روش پالسی معمولا برای فواصل طولانی استفاده می شود و از آنجا که پهنای پالس های ارسالی در حد چند نانوثانیه است لذا پهنای باند گیرنده باید بالا باشد . همچنین ممکن است با کوچکترین تغییر در دامنه سیگنال داده شده به مقایسه کننده ها و یا سطح آستانه، آنها دچار خطا شویم لذا دقت آن محدود می شود.
اندازه گیری شیفت فاز میان سیگنال فتوالکتریک آشکار شده در گیرنده و سیگنال سینوسی مرج

ع (که هم فرکانس می باشند) روش مناسبی برای اندازه گیری فواصل زیر ۱۰۰ متر می باشد.
در این طرح ما تنها به چگونگی طراحی و ساخت یک فاصله یاب لیزری برای فاصله ۱متری تا ۱۰ متری به روش هتروداین در آشکارسازی فاز می پردازیم.

اصول طراحی
شمای اصول کارکرد یک فاصله یاب لیزری به روش هترود این در آشکارسازی فاز در شکل زیر آمده است . ما جریان لیزر را با فرکانس f1=15MHZ مدوله شده است و پرتو پس از برخورد به هدف توسط یک APD آشکارسازی می شود . اختلاف فاز میان موج سینوسی تحریک لیزر وسیگنال فتوالکتریک درگیرنده متناسب با رمان رفت و برگشت نور لیزر می باشد. این تناسب را می توان به شکل زیر بیان کرد:

که در آن d فاصله تا هدف می باشد که باید اندازه گیری شود. برای بیشترین فاصلهاندازه گیری در فرکانس f1=15MHZ به ۱۰ متر محدود می شود.

ساختار
الف: اپتیک
هدف از طراحی اپتیکی به دست آوردن عدسی هایی است که فاصله یاب مورد نظر بتواند فاصله ۱متری تا ۱۰ متری را اندازه بگیرد و در نتیجه آن تغییرات توان نوری دریافت شده در اثر تغییرات فاصله مینیمم شود و SNR حداقل ۱۰ به ۱ حاصل شود.

دو روش معروف برای طراحی اپتیکی یکی روش کواکسیال و دیگری روش موازی می باشد.
اپتیک ک واکسیال معمولا برای اندازه گیری فاصله استفاده نمی شود چون محورهای اپتیکی گیرنده و فرستنده یکسان است . توان نوری در گیرنده در این روش متناسب با عکس مجذور فاصله می باشد و در نتیجه در محدوده فاصله ۱متری تا ۱۰ متری به نسبت ۱۰۰ به ۱ تغییر می کند.
در اپتیک موازی از آنجا که محورهای اپتیکی گیرنده و فرستنده یکسان نمی باشند، توان نوری

دریافت شده در فاصله های خیلی کوتاه بسیار کم می شود . در این روش وقتی شی بین فاصله یاب و نقطه تقاطع محورهای نوری قرار می گیرد، تغییرات توان نوری دریافت شده مانند اپتیک کواکسیال می باشد.
فاصله یاب ساخته شده مورد بحث از اپتیک موازی استفاده می کند که ما در آن باری فرستنده از یک لنز محدب کوچک به قطر ۱۴ میلی متر و فاصله کانونی ۱۵ میلی متر و برای گیرنده از لنز محدب به قطر ۵۰ میلی متر و فاصله کانونی ۶۰ میلی متر استفاده می شود.

فرستنده :
برای فر ستنده از یک دیود لیزر mw و CW ،IR استفاده شده است . این دیود لیزر توسط یک منبع جریان تحریک می شود که این منبع جریان توسط فرکانس ۱۵MHZ مدوله شود تا پرتو خروجی یک پرتو نورانی سینوسی با فرکانس ۱۵Mhz باشد . از آنجا که جریان زیادی برای تحریک دیود لیزر پیوسته ۲۰ mw لازم می باشد و از طرف دیگر این جریان زیاد باید با فرکانس ۱۵MHZ مدوله شود، لذا با مسائل فرکانس بالا و وات بالا مواجه می شویم . شکل زیر دیاگرام درایو این دیود لیزر را با اسیلاتور اصلی نشان می دهد.

ب : گیرنده
در گیرنده از یک فتودیود ۴ APD که ماکزیمم حساسیت آن در طول موجی نزدیک به طول موج لیزر است استفاده شده است . فوتون های تابیده شده به فتودیود به جریانی از الکترون ها تبدیل می شد که نسبت الکترونهای آزاد شده به فوتونهای تابیده شده همان گین ذاتیAPD است.
جریان تولید شده توسط یک PreAmp یه ولتاژ تبدیل می شود.این PreAmp باید تا حد امکان کم نویرپز و دارای پهنای باند بالا باشد . ولتاژ به دست آمده توسط یک Amp تقویت می شود . از آنجا که ممکن است سیگنالهای ناخواسته ای در سیگنال اصلی وجود داشته باشد که ورودی میکسر را به اشباع ببرد، لذا این سیگنال را از یک فیلتر میان گذر عبور داده م یشود و توسط یک تقویت کننده نهایی به حد لازم رسانده می شود.

ج : پردازش
فاصله یاب های که از روش آشکارسازی فاز استفاده می کنند، خود به دو دسته تقسیم می شوند:
یکی آشکارسازی فاز به طور مستقیم و دیگری آشکارسازی فاز به روش هتروداین.
در آشکارسازی مستقیم اختلاف فا ز میان دو سینوسی فرکانس بالا یعنی سینوسی مدوله کننده نور لیزر و سیگنال سینوسی آشکار شده در گیرنده کالیبره می شود، ولی در روش هتروداین،

سینوسی مدوله کننده نور لیزر و سینوسی آشکار شده در گیرنده با یک سینوسی با فرکانس نزدیک به فرکانس مدولاسیون لیزر میکس می شو د. از آنجا که میکسر فاز را تغییر نمی دهد و از بین نمی برد، اختلاف فاز میان سینوسی ها در فرکانس مدولاسیون به اختلاف فاز در فرکانسIF منتقل می شود . برای کم کردن نویز معادل پهنای باند از فیلتر میان گذر در فرکانس IF استفاده می شود . حال اختلاف فاز میان این دو سیگنال را می توان توسط یک فازمتر اندازه گیری کرد . با معادل کردن این اختلاف فاز با پهنای یک پالس و اندازه گیری آن توسط یک پروسسور، فاصله را کالیبره می کنند و روی LCD نمایش داده می شود.
جدول ذیل نتایج اندازه گیری فاز (متناسب با فاصله ) بدون به کارگیریAGC را در فرکانس IF نشان می دهد.

مقداری خطا داریم . در مجموع با توجه به آزمایش های اولیه و وجود منابع زیاد به خطای درجه ۳ درجه خواهیم رسد که معادل خطای ۱۰ سانتی متر در ۱۰ متر می باشد.
بهتر است در اینجا به نوعی از سنسورهای فاصله یاب که در سیستم های هوشمند اخطار تصادف در اتومبیلها استفاده می شود که در آن فاصله خودرو از موانع اندازه گیری میشود و با توجه به سرعت نسبی خودرو با موانع و شرایط جوی، اخطار لازم به راننده داده می شود به طوری که در

صورت عدم توجه راننده به اخطارها، سیستم به طور اتوماتیک اقدام به کاهش سرعت خودر و می نماید . در این سیستم لیزری از روش اندازه گیری زمان سیر نور جهت اندازه گیری فاصله استفاده شده است.

سنسورهای فاصله یاب موجود
در یک سیستم هوشمند اخطار تصادف، یکی از سنسورهای مادون قرمز، لیزر، مایکروویو رادار Ultrasonic دوربین و یا مجموعه های از این سنس ورها در شرایط مختلف برای سنجش فاصله اتومبیل با مانع، در جهات مختلف به کار می رود . برخی از این سنسورها برای اندازه گیری فاصله های کوتاه در هنگام پارک کردن خودرو استفاده می شوند . اما در اینجا به سنسورهایی اشاره

شده است که برای اندازه گیری فاصله خودرو به هنگا م حرکت در اتوبان است . در این حالت با توجه به سرعت زیاد خودرو و با توه به زمان عکس العمل راننده و میزان خط ترمز، دامنه لازم برای اندازه گیری بین ۱۰ تا ۱۰۰ متر است. باید توجه داشت که انتخاب سنسورهای Ultrasonic و مادون قرمز معمولی (که به صورت لیزر تابانده نشود) به دلیل برد کم آنها، برای اندازه گیری فواصل زیاد مانند این مورد، ممکن نیست . در این سنسورها انرژی اشعه تابشی (نوری یا صوتی ) در فضا با افزایش فاصله، به شدت تحلیل می رود و مقدار بسیار ناچیزی از آن به هدف می رسد .

سنسورهای لیزر، مایکروویو، رادار و دوربین (روش بینایی ماشین ) برای این منظور قابل استفاده هستند . از بین این سنسورها نوع لیزری با توجه به قیمت مناسبف دقت قابل قبول و امکان تولید در داخل کشور بر سایر سنسورها ارجحیت دارد.

مقایسه بین روش شدتی و روش اندازه گیری زمان سیر نور
در ساخت سنسورهای نوری و صوتی دو روش مختلف جهت سنجش فاصله وجود دارد که یکی مبتنی بر میزان امواج بازگشتی از روی مانع (روش شدتی ) و دیگری بر مبنای اندازه گیری زمان سیر موج از فرستنده به هدف و از هدف به فرستنده است . استفاده از روش دوم علیرغم مشکلات زیاد در ساخت مدارات مربوط به آن، به لحاظ مقاومت بیشتر در برابر تغییرات محیطیف

مناسبتر است . با توجه به سرعت زیاد سیر نور، سیستم اندازه گیری زمان سیر، برای سنسور لیزری بسیار پیچیده تر از مدارات لازم جهت اندازه گیری زمان سیر صوت در روشهای صوتی می باشد . در این روش، لیزر به سمت خدف تاباند ه میشود و پس از بازگشت از روی هدف و دریافت توسط قسمت گیرنده، مدت زمان رفت و برگشت، اندازه گیری می شود . سپس با توجه به ثابت بودن سرعت نور، فاصله به دست می آید.

روش ساخت سنسور به این صورت می باشد که مدارهای اولیه با کمک نرم افزار شبیه سازی گشته و دستگاه با قطعات موجود در کشور و Laser Pointer های عادی با توان کمتر از یک میلی وات ساخته شده است . پس از آن سیستم در چندین مرحله بهینه سازی شده است . عملکرد مدارات ساخته شده با توجه به کارائی اندک قطعات بکار رفته در ساخت آنها بسیار امیدوارکننده است، به طوری که دست گاه قادر به درک اختلاف فاصله مانع در فواصل مختلف تا ۳۰ متر می باشد . برای اندازه گیری فاصله های طولانی ترکافیست که از دیود لیزری مناسب با توان خروجی بالاتر استفاده گردد . دستگاه دارای یک خروجی است که در آن متناسب با فاصله از مانع، عددی

نمایش داده می شود . در زیر نمودار حاصل از آزمایشهای انجام شده با این دستگاه را نشان می دهد . از روی این جدول و با کمک عدد نمایش داده شده، می توان فاصله را تعیین نمود . همانگونه که مشاهده می شود نمودار، خطی است.

تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی مرسوم )به شکل اجمال ی ( در فرایند تولید محصول
منابع خطا
همانطور که در قسمت قبل به آن اشاره شد توان نوری رسیده به گیرنده در محدوده مورد نظر ممکن است خیلی تغییر کند . مثلا در فواصل ۲ الی ۳متری خروجی تقویت کننده نهایی به اشباع برود و در فواصل نزدیک ۱۰ متر خروجی تقویت کننده خیلی کوچک باشد که برای می کسر تعریف شده نباشد . و از طرف دیگر اگر حتی اشباع کننده در خروجی هم وجود نداشته باشد و سیگنال برای ۱۰ متر نیز طوری باشد که باری میکسر تعریف شده باشد، (با کم و زیاد کردن وات لیزر برای فواصل مختلف می توان این کار را انجام داد ).
تغییرات دامنه سیگنال در حد ۵۰۰ میلی ولت در ورودی میکسر باعث می شود شیفت فاز از حالت خطی بیرون آید. بنابراین وجود یک AGC ضروری به نظر می رسد.
منبع خطای دیگر که در فاصله یاب های لیزری نوع فاز وجود دارد عبارت است از تداخل میان

مدارهای گیرنده و فرستنده و باعث می شود که دقت محدود شود، چون در فرکانس SNR,15MHZ را نمی توان خیلی بالا برد و از طرفی با جدا کردن منابع تغذیه گیرنده و فرستنده و شیلد کردن گیرنده تداخل کاملاً از بین نمی رود. از مشکلات اصلی در ساخت مدارها این است که در ساخت سیستم های اندازه گیری سرعت سیر نور، نیاز به کار با فرکانسهای بالا و مشکلا ت مربوط به نویزی شدن مدارات است. به منظور بهبود عملکرد مدار، قسمتهای مختلف مدار روی بردهای جداگانه ساخته و به خوبی از هم ایزوله شده اند . مشکل دیگر، خطرات لیزر برای انسان است

. اگر بخواهیم از دیودهای لیزری توان بالا استفاده کنیم باید از بی خطرترین نوع آن (لیزر کلاس ۱ ) استفاده شود. مدت زمان تابش لیزر توسط این دستگاه، بسیار کوتاه (در حد چند ده نانو ثانیه ) و مطابق با استاندادهای بین المللی در این زمینه است که بدین ترتیب، خطرات ناشی از استفاده از لیزر به حداقل کاهش میابد . در زیر به طور جداگانه مزایا و معایب کاربر د فاصله یابهای لیزری در صنایع نظامی اشاره می شود:

مزایا
۱ وزن سبک دستگاه و قیمت و پیچیدگی بسیار کمتر آن نسبت به رادارهای عادی .
۲ قدرت کاری دستگاه در شرایط نه چندان مساعد ، حتی وقتی هدف در بالای سطح آب
و یا روی زمین در حال حرکت باشد .

معایب
اشکال فاصله یاب لیزری در آن است که کاربرد دستگاه متضمن دید مستقیم است و باریکه
لیزر در شرایط نامساعد به شدت در محیط جذب می شود . فاصله یابهایی که با برد تا تقریبا ۱۵km بکار برده می شوند عبارتند از:
۱ فاصله یاب های دستی با برد ماکزیمم ۱۰kmو دقت کمتر از ۱۰ m
۲. ۲. فاصله یابهایی که روی تانک سوارند .
۳ ۳ فاصله یابهای ضد هوایی.
۴ در پیوست انواع فاصله یابهای مورد استفاده در خطوط تولید صنعتی آورده شده است.

مجوز های قانونی :
تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه تولید بخش سازمان صنایع صادر میگردد.

مراحل صدور جواز تاسیس :
۱- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان .
۲- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت سازمان صنایع .

۳- تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی .
۴- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی و ارجاع پرونده به مدیریت .
۵- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس
۱- اشخاص حقیقی
– تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
– حداقل سن ۱۸ سال تمام
– دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

۲- اشخاص حقوقی
– اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )
– ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

مدارک مورد نیاز:
۱- ارائه درخواست کتبی به مدیریت سازمان سازمان صنایع شهرستان.
۲- اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن
۳- تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی
۴- تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست
۵- یک قطعه عکس از هریک از شرکاء
۶- تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی
۷- پوشه فنردار
۸- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست
اصلاحیه جواز تاسیس :
۱- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان صنایع شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

۲- دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.
۳- دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.
۴- اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.
۵- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

تعریف:

پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان صنایع صادر می گردد.

صدور پروانه بهره برداری :
۱- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان صنایع شهرستان به مدیریت.
۲- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
۳- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.
۴- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.
۵- تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.
۶- صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

مراحل صدور توسعه طرح :
۱- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.
۲- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.
۳- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.
۴- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.
۵- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.
۶- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

فصل دوم
روش انجام کار

گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :
بازدید از کارخانه رای پردازان نیک
بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه رای پردازان نیک به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :
ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش تجهیزات آزمایشگاهی نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، متد های نوین تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت جذب مشتریان
در زمینه جذب مشتریان می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.