مقاله افزایش عمر پس از برداشت و کیفیت گل بریده میخک dianthus caryophyllus L. cv. Liberty Abgr L به کمک اسانس گلپر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله افزایش عمر پس از برداشت و کیفیت گل بریده میخک dianthus caryophyllus L. cv. Liberty Abgr L به کمک اسانس گلپر دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله افزایش عمر پس از برداشت و کیفیت گل بریده میخک dianthus caryophyllus L. cv. Liberty Abgr L به کمک اسانس گلپر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله افزایش عمر پس از برداشت و کیفیت گل بریده میخک dianthus caryophyllus L. cv. Liberty Abgr L به کمک اسانس گلپر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله افزایش عمر پس از برداشت و کیفیت گل بریده میخک dianthus caryophyllus L. cv. Liberty Abgr L به کمک اسانس گلپر :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
میخک از گل های شاخه بریده مهم دنیا است که افزایش عمر پس از برداشت آن ضروری به نظر می رسد. به منظوربررسی تاثیر اسانس گلپر بر عمر گلجایی و خصوصیات کیفی گل بریده میخک رقم لایبرتی آبگر مطالعه ای در قالب طرح کامل تصادفی با تیمار اسانس گلپر در ۴ سطح ۰و۱۰و۳۰و۵۰درصد انجام شد. تجزیه واریانس تیمارها تاثیر اسانس گلپر را در سطح ۱ یا ۰ درصد آماری در صفات عمر گلجایی، جذب آب، جمعیت باکتری محلول گلجایی و درصد ماده خشک نشان دادند. مقایسه میانگین تیمارها نشان داد که بیشترین درصد ماده خشک و جذب آب در تیمار ۱۰ درصد اسانس گلپر با به ترتیب ۱۰/۸۹ درصد و ۱/۵۹ میلی لیتر در لیتر در هر گرم وزن تر بود. همچنین اثر اسانس گلپر بر عمر گلجایی و جمعیت باکتری محلول گلجایی نشان داد که تیمار ۰۰ درصد از این ترکیب بیشترین عمر گلجایی و کمترین آلودگی باکتریایی محلول گلجایی را با به ترتیب۱۲/۰۲روز و ۴۲/۱۷کلنی ن شان داد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.