مقاله اثر کودهای فسفر و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج هاشمی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر کودهای فسفر و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج هاشمی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر کودهای فسفر و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج هاشمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر کودهای فسفر و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج هاشمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر کودهای فسفر و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج هاشمی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
به منظور بررسی تاثیر کاربرد کودهای فسفر و روی بر عملکرد و اجزای عملکرد برنج )هاشمی( آزمایشی درسال زراعی ۱۹۳۱ در روستای سپردان واقع در شهرستان سیاهکل استان گیلان انجام شد. به منظور بررسی اثر توام کود فسفر و روی در جذب عناصر غذایی در خاکهای زیر کشت برنج بصورت فاکتوریل۴×۳در قالب طرحبلوکهای کامل تصادفی با ۲ فاکتور در ۹ تکرار که فاکتور اول فسفر )سوپر فسفات تریپل( در چهار سطح ) ۰ ۳۰ ۶۰ ۳۱ ( کیلوگرم و فاکتور دوم روی )سولفات روی( در سه سطح ) ۱ ۱۵ ۳۰کیلوگرم بود. براساس نتایج نشان داد که اثر فسفر، روی و اثر متقابل آنها بر ارتفاع، تعداد پنجه، تعداد دانهی پر در خوشه، عملکرد در هکتار، وزن خوشه در گیاه، طول دانه، طول خوشه، تعداد خوشه در متر مربع و شاخص برداشت معنیدار بود. بیشترین عملکرد دانه در مصرف ۳۱ کیلوگرم فسفر و ۹۱ کیلوگرم روی در هکتار بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.