مقاله بررسی اثرات پیش تیمارهای فراصوت و بلانچینگ برمدت زمان خشک شدن سیب زمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثرات پیش تیمارهای فراصوت و بلانچینگ برمدت زمان خشک شدن سیب زمینی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثرات پیش تیمارهای فراصوت و بلانچینگ برمدت زمان خشک شدن سیب زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پیش تیمارهای فراصوت و بلانچینگ برمدت زمان خشک شدن سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پیش تیمارهای فراصوت و بلانچینگ برمدت زمان خشک شدن سیب زمینی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
مدیریت پس ازبرداشت محصولات کشاورزی درصنایع غذایی امری ضروری است خشک کردن یکی ازروشهای نگهداری و کاهش ضایعات مواد غذایی می باشد دراین پژوهش تاثیر پی شتیمارهای صوت دهی و روشهای مختلف بلانچینگ برروی مدت زمان خشک کردن سیب زمینی مورد بررسی قرارگرفته است برای این منظور اززمان های مختلف صوت دهی ۰و۱۰و۲۰و۳۰و۴۰و۵۰ دقیقه استفاده گردید همچنین ازاب جوش و متابی سولفیت درفرایند بلانچینگ استفاده گردید نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که استفاده ازروش صوت دهی باعث کاهش مدت زمان خشک شدن سیب زمینی م یشود بعلاوه استفاده ازترکیب متابی سولفیت دراب بلانچینگ باعث کاهش مدت زمان خشک شدن سیب زمینی می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.