مقاله بررسی اثرات پیش تیمارهای فراصوت و بلانچینگ برمدت زمان خشک شدن سیب زمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات پیش تیمارهای فراصوت و بلانچینگ برمدت زمان خشک شدن سیب زمینی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات پیش تیمارهای فراصوت و بلانچینگ برمدت زمان خشک شدن سیب زمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات پیش تیمارهای فراصوت و بلانچینگ برمدت زمان خشک شدن سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات پیش تیمارهای فراصوت و بلانچینگ برمدت زمان خشک شدن سیب زمینی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
مدیریت پس ازبرداشت محصولات کشاورزی درصنایع غذایی امری ضروری است خشک کردن یکی ازروشهای نگهداری و کاهش ضایعات مواد غذایی می باشد دراین پژوهش تاثیر پی شتیمارهای صوت دهی و روشهای مختلف بلانچینگ برروی مدت زمان خشک کردن سیب زمینی مورد بررسی قرارگرفته است برای این منظور اززمان های مختلف صوت دهی ۰و۱۰و۲۰و۳۰و۴۰و۵۰ دقیقه استفاده گردید همچنین ازاب جوش و متابی سولفیت درفرایند بلانچینگ استفاده گردید نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که استفاده ازروش صوت دهی باعث کاهش مدت زمان خشک شدن سیب زمینی م یشود بعلاوه استفاده ازترکیب متابی سولفیت دراب بلانچینگ باعث کاهش مدت زمان خشک شدن سیب زمینی می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.