مقاله مقایسه اثر ضد قارچی پروتئین دفنزین تولیدشده در لوبیا و Ecoli
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه اثر ضد قارچی پروتئین دفنزین تولیدشده در لوبیا و Ecoli دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه اثر ضد قارچی پروتئین دفنزین تولیدشده در لوبیا و Ecoli کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه اثر ضد قارچی پروتئین دفنزین تولیدشده در لوبیا و Ecoli،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه اثر ضد قارچی پروتئین دفنزین تولیدشده در لوبیا و Ecoli :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
دفنزین های گیاهی یک خانواده کوچک از پروتئینهای دفاعی میپاشند. استفاده از ژن دفنزین سیاسی برای تولید محصولات تراریخته برای بهبود مقاومت به عوامل بیماریزا موفقیتآمیز بود زیرا پروتئین تودیع شده از این ژن برای پستانداران گیاهان سمی نبود و باعث افزایش مقاومت گیاهی میشود. فعالیت ضد میکربی اکثر دفنزین های سیاسی برای برخی فیتوپاتوژن های قارچی و باکتریایی انسانی ثابت شده است که نیاز به تولید صنعتی به صورت وسیله باکتریها را بازگو میکند. بیان موقت ژن دفنزین با واسطه اگروباکتریوم ( اگرواینفیلتریشن) امکان تظاهر این ژن را در مدت کوتاه در گیاه لوبیا فراهم میکند در این مطالعه پارچهای نه ترکیب تولید شده به روش بیان موقت، و در سه روز تظاهر موقت ژن دفنزین در برگهای سالم گیاه لوبیا استخراج شده و اثر ضد قارچی آن با دفنزین تولیدشده در باکتری alpha DH5 Ecoli که با روش استخراج پروتئین ترشحی بهدستآمده مقایسه گردید. پروتئین تولیدشده در گیاه مانع رشد قارچ Fusarium.spp شدهام و پروتئین تولیدشده در باکتری اثر ضد قارچی نشان نداد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.