مقاله بررسی ماندگاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به صورت آزاد و کپسوله شده در دوغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ماندگاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به صورت آزاد و کپسوله شده در دوغ دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ماندگاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به صورت آزاد و کپسوله شده در دوغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ماندگاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به صورت آزاد و کپسوله شده در دوغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ماندگاری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به صورت آزاد و کپسوله شده در دوغ :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
در این پژوهش باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به منظور بهبود قابلیت زندهمانی با استفاده از آلژینات سدیم به روش اکستروژن میکروکپسول شد و قابلیت زندهمانی این باکتری به صورت آزاد کپسوله شده در دوغ در طول ۳۰ روز نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد ارزیابی شد. در کل ۳ تیمار از دوغ شامل تیمار کنترل بدون باکتری پروبیوتیک C1 تیمار حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به صورت آزاد LA و تیمار حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس کپسوله شده LAC تولید شد. نتایج تجزیه آماری دادهها نشان داد که تاثیر زمان نگهداری و اثرات متقابل زمان نگهداری و نوع تیمار بر تعداد باکتریهای پروبیوتیک معنی دار بود. ۰۵ p< در طول نگهداری مقدار لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در هر تیمار آزاد و کپسوله افزایش نشان داد که این افزایش در تیمار کپسوله شده بیشترین مقدار بود .بطوریکه این افزایش در فرم کپسوله ۱/۲ سیکل لگاریتمی و در فرم آزاد نیم سیکل لگاریتمی بود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.