مقاله فراوری بیولوژیکی کاه گندم و جو با قارچ پلوروتوس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله فراوری بیولوژیکی کاه گندم و جو با قارچ پلوروتوس دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله فراوری بیولوژیکی کاه گندم و جو با قارچ پلوروتوس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فراوری بیولوژیکی کاه گندم و جو با قارچ پلوروتوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله فراوری بیولوژیکی کاه گندم و جو با قارچ پلوروتوس :
تعداد صفحات:۲
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثر کشته قارچ پلورونتوس فلوریدا و ارزش غذایی کاه گندم و جو جهت استفاده بهینه در تغذیه نشخوارکنندگان انجام گرفت. نتایج این تحقیق نشان دهنده افزایش معنیدار ۰/۰۵> P پروتئین خام کاه گندم و کاه و جو در اثر فراوری بیولوژیکی با قارچ بود. کشت قارچ مقدار ماده کشتی را در هر دو کاه کاهش داد ۰/۰۱>P . الیاف نا محلول در شوینده خنثی NDF در اثر فراوری باقارچ پر کاه گندم و جو به طور قابل توجهی ۰/۰۵> P کاهش یافت. کشته قارچ تغییر معنی دار در الیاف نامحدود در شوینده اسیدی ADF کاه گندم ایجاد نکرد اما ADF کاهش و در اثر فراوری با قارچ به طور قابل توجهی ۰/۰۱>P کاهش یافت. ماده خشک کاه جو فراوری شده به طور معنی داری ۰/۰۱>P بیشتر از کاه گندم فراوری شده بود. پروتئین خام و NDF در کاه گندم و کاه و جو فراوری شده اختلاف معنی داری با هم نداشتند. ADF کاهش و پرورش شده به طور قابل توجهی ۰/۰۱>P کند که گنگ و فراوری شده بود. در مجموع نتایج این تحقیق تعیین کرده بود ترکیبات شیمیایی کاه گندم و جو در اثر فراوری با قارچ میباشد که این امر به ارزش غذایی بیشتر آنها در تغذیه نشخوارکنندگان منتج میگردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.