مقاله تجزیه و تحلیل ریسکهای زیست محیطی واحد کربنات سدیم مجتمع پتروشیمی کاوه در فاز بهره برداری با استفاده از روش EFMEA


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه و تحلیل ریسکهای زیست محیطی واحد کربنات سدیم مجتمع پتروشیمی کاوه در فاز بهره برداری با استفاده از روش EFMEA دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه و تحلیل ریسکهای زیست محیطی واحد کربنات سدیم مجتمع پتروشیمی کاوه در فاز بهره برداری با استفاده از روش EFMEA  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه و تحلیل ریسکهای زیست محیطی واحد کربنات سدیم مجتمع پتروشیمی کاوه در فاز بهره برداری با استفاده از روش EFMEA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه و تحلیل ریسکهای زیست محیطی واحد کربنات سدیم مجتمع پتروشیمی کاوه در فاز بهره برداری با استفاده از روش EFMEA :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از انجام این پژوهش بررسی فعالیت های واحد کربنات سدیم پتروشیمی کاوه در فاز بهره برداری و شناسایی عوامل ریسک، جنبه های ریسک زیست محیطی و ارزیابی ریسک زیست محیطی واحد مذکور با استفاده از تکنیک تجزیه و تحلیل حالات شکست و اثرات آن بر محیط زیست (EFMEA) می باشد. شناسایی ریسک های زیست محیطی مقدماتی با توجه به ویژگی های فنی طرح، مصاحبه با متخصصین و بررسی وضع موجود محیط زیست منطقه صورت گرفت. در گام بعد جهت غربال مهمترین ریسک های زیست محیطی تکنیک آنالیز مقدماتی ریسک (PHA) بکار گرفته شد. سپس جهت ارزیابی ریسک تفصیلی، مهمترین جنبه های ریسک زیست محیطی به کمک روش EFMEA اولویت بندی گردید. نمره دهی به شاخص ها از طریق تیم مطالعاتی و با استفاده از روش طوفان فکری صورت پذیرفته است. نتایج حاصل از این مطالعه حاکی از آن است که براساس روش EFMEA، ۲۳ عامل ریسک و ۳۹ جنبه ریسک زیست محیطی تعیین شدند که ۲۰/۵۱% ریسک ها سطح بالا، ۶۶/۶۷% ریسک ها سطح متوسط و ۱۲/۸۲% ریسک ها سطح پائین می باشند. بیشترین عدد اولویت ریسک با RPN-240 مربوط به تخلیه مستقیم آب گرم بویلرها به دریا و ایجاد اختلال در اکوسیستم های آبی می باشد و کمترین آن با RPN-32 مربوط به شکسته شدن حوضچه های رسوب ضایعات برج تقطیر و ورود پساب حوضچه ها به منابع آب های زیرزمینی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.