مقاله ارزیابی کودهای زیستی درعملکردمحصول سیب زمینی درمنطقه اردبیل
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی کودهای زیستی درعملکردمحصول سیب زمینی درمنطقه اردبیل دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی کودهای زیستی درعملکردمحصول سیب زمینی درمنطقه اردبیل کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کودهای زیستی درعملکردمحصول سیب زمینی درمنطقه اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی کودهای زیستی درعملکردمحصول سیب زمینی درمنطقه اردبیل :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
کودهای زیستی به عنوان جایگزین طبیعی کودهای شیمیایی نقش مثبت وغیرقابل انکاری درمدیریت پایدارخاک و حفظ محیط زیست وسلامت مصرف کنندگان ایفا می نماید این تحقیق به منظوربررسی اثرکودهای زیستی و شیمیایی برروی عملکردمحصول سیب زمینی رقم اگریا درسال زراعی ۱۳۸۹-۹۰ درقالب بلوکهای کامل تصادفی بادوتیمار و سه تکرار اجرا شد کرتهای اصلی به تیمارهای کاشت بادونوع کود زیستی و کودشیمیایی تقسیم شدند صفات مورد بررسی دراین تیمارها عبارت بودند ازتاریخ جوانه زنی تاریخ غده بستن ارتفاع بوته تعدادساقه اصلی قطرساقه تعدادغده تعدادغده دفرمه رشدثانویه رنگ پوست رنگ گوشت و عملکردغده کل وزن غده ها دریک بوته بودند نتایج تجزیه واریانس حاصل ازبررسی این خصوصیات نشان داد که ازنظر تعدادغده دفرمه و عملکردغده کل اختلاف معن یداری بین دونوع کود زیستی و کودشیمیایی وجودداشت همچنین رنگ پوست وگوشت محصول حاصل ازکودزیستی دارای رنگ روشنتری نسبت به کودشیمیایی می باشد وازنظر سایرپارامتر اختلاف معنی داری بین محصولات دونوع کود زیستی و شیمیایی مشاهده نگردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.