مقاله تعیین غلظت بهینه عناصرغذایی با استفاده از شاخص های روش تلفیقی تشخیص و توصیه DRIS در پیاز در استان آذربایجانغربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین غلظت بهینه عناصرغذایی با استفاده از شاخص های روش تلفیقی تشخیص و توصیه DRIS در پیاز در استان آذربایجانغربی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین غلظت بهینه عناصرغذایی با استفاده از شاخص های روش تلفیقی تشخیص و توصیه DRIS در پیاز در استان آذربایجانغربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین غلظت بهینه عناصرغذایی با استفاده از شاخص های روش تلفیقی تشخیص و توصیه DRIS در پیاز در استان آذربایجانغربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین غلظت بهینه عناصرغذایی با استفاده از شاخص های روش تلفیقی تشخیص و توصیه DRIS در پیاز در استان آذربایجانغربی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

هدف از این مطالعه ارزیابی ارتباط بین شاخص های روش تلفیقی تشخیص و توصیه DRIS) و غلظت عناصر غذایی جهت تعیین غلظت های بهینه عناصر غذایی پرنیاز و کم نیاز در برگ پیاز بود. بدین منظور ۵۰ نمونه برگ از مزارع پیاز در استان آذربایجان غربی جمع آوری شد. غلظت های عناصر غذایی در برگ تعیین و ارقام مرجع DRIS با استفاده از آزمون F مشخص شدند و شاخص های DRIS محاسبه گردیدند. رابطه بین شاخص های DRIS و غلظت های عناصر پرنیاز و کم نیاز ایجاد و به مدل های آماری مختلف برازش داده شدند. مدل های آماری که بیشترین ضریب تبیین R2 داشتند به عنوان معادله مناسب جهت تعیین غلظت های بهینه انتخاب شدند. نتایج نشان داد بین شاخص های دریس و غلظت های عناصر غذایی پرنیاز و کم نیاز رابطه مثبت و معنی داری ۰/۰۰۱ = p وجود داشت بدین معنی با افزایش غلظت های عناصر غذایی شاخص های DRIS نیز افزایش نشان دادند. مدل های آماری برازش داده شده نقاطی را در محور X نشان داد که شاخص ها در آن نقاط برابر با صفر بودند که بیانگر عدم محدودیت عناصر غذایی می باشد. غلظت های بهینه عناصر غذایی براساس شاخص DRIS برابر صفر، برای عناصر غذایی پرنیاز Mg و Ca ،K ،P ،N به ترتیب ۲/۹ ، ۰/۲۷ ، ۴/۴ ، ۱/۸ و ۰/۲۵ درصد و برای عناصر غذایی کم نیاز B و Cu ،Zn ،Mn ،Fe به ترتیب ۱۰۸ ، ۵۰ ، ۱۶ ، ۱۳ و ۲۷ میلی گرم بر کیلوگرم بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.