مقاله تاثیر ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانای غنی شده با روغن کبد کاد بر میزان رشد، مرگ و میر و مقاومت در برابر استرس لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانای غنی شده با روغن کبد کاد بر میزان رشد، مرگ و میر و مقاومت در برابر استرس لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانای غنی شده با روغن کبد کاد بر میزان رشد، مرگ و میر و مقاومت در برابر استرس لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانای غنی شده با روغن کبد کاد بر میزان رشد، مرگ و میر و مقاومت در برابر استرس لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانای غنی شده با روغن کبد کاد بر میزان رشد، مرگ و میر و مقاومت در برابر استرس لارو شانک زردباله (Acanthopagrus latus) :

تعداد صفحات:۱۲

چکیده:

این آزمایش در مدت ۳۶ روز به منظور بررسی تاثیر ناپلیوس آرتمیا فرانسیسکانای (Artemia fransiscana) غنی شده با روغن کبد ماهی کاد بر روی میزان رشد، بازماندگی و مقاومت لاروهای ماهی شانک زردباله در برابر تنشهای دمایی، شوری و فرمالین انجام گردید. لاروهای شانک زردباله با میانگین طولی ۸۴/۰ میلی متر و میانگین وزنی ۵۳ میلی گرم با تراکم ۴ قطعه به ازای هر لیتر به مخازن پرورش منتقل شدند و پس از پانزده روز به مدت ۸ روز به وسیله ی ناپلیوس آرتیما فرانسیسکانای غنی شده با اسیدهای چرب غیراشباع تغذیه شدند و پس از آن تا روز سی و ششم به وسیله ی ناپلیوس آرتمیای غنی نشده و غذای کنسانتره تغذیه شدند. در پایان دوره پرورش به منظور ارزیابی مقاومت در برابر استرس، سه گروه از لاروها در برابر تنشهای شوری 0ppt دمای C 15 و محلول فرمالین ppm 300 قرار داده شده، میزان مرگ و میر آنها ثبت و مابقی جهت بررسی میزان هورمون کورتیزول، گلوکز و پروتئین کل در دمای ۲۵- منجمد گردیدند. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که اسیدهای چرب غیراشباع موجب بهبود رشد لاروهای شانک زردباله گردید ولی تفاوت آماری معنی داری را در بین تیمارها نشان ندادند (P>0.05). این در صورتی است که تفاوت معناداری را در بازماندگی، هنگام آغاز تیمارهای تغذیه ای نشان دادند. نتایج این آزمایش نشان دهنده ی آن است که غنی سازی آرتمیا با اسیدهای چرب ضروری می تواند بر روی رشد و کاهش مرگ و میر، مفید واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.